Skal din virksomhed være i sikre hænder?

Så bliv medlem af IT Løsningens sikkerhedsløsning! Her vil du som virksomhed få et antivirus program, som fungerer på tværs af alle dine enheder. Vi beskytter dine medarbejderes computere – og helt op til dine servere i skyen!

Med vores IT-sikkerhedspakke er du rigtig godt beskyttet mod alle slags angreb.

Du vil aldrig skulle tænke på softwareopdateringer igen. Vores software opdateres netop helt af sig selv – uden at du lægger mærke til det. På denne måde vil du altid være sikret overfor selv de nyeste angreb.

Du skal ikke investere en halv bondegård

Vores IT-sikkerhedspakke koster kun 99,- kr om måneden per enhed. Der er ingen skjulte startgebyrer, og der er ingen binding. Så hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du altid nemt melde dig fra igen. Kontakt os i dag, og hør mere!

Hvordan fungerer Ransomware?

Ransomware kan komme ind dit netværk på forskellige måder, men den mest almindelige taktik er social engineering, hvor hackere narrer brugere til at klikke på links eller åbne filer. Når angrebet er udløst, krypterer malware dataene på dit system, hvilket gør dine filer utilgængelige. Ransomware angreb, såsom WannaCry, virker uden menneskelig interaktion. Denne type angreb inficerer dit system gennem sårbarheder i software eller upatchet styresystemer.

Ransomware angreb kan oprettes og distribueres af alle, når som helst og hvor som helst. Det eneste det kræver er en internetforbindelse for at starte hackerangrebet. Selvom disse hackerangreb er ulovlige, er oddsene for at blive fanget meget lave, da betalingen typisk er via bitcoin. Bitcoin er en anonym cybervaluta, der er ekstremt svær at spore.

Nogle former for Ransomware kræver ikke engang kodningskendskab. Disse er kendt som Ransomware as a Service (RaaS) Disse er skabt af hackere til at tage en del af løsesummen som et servicegebyr og gøre det meget let for brugerne at dele den ondsindede software. Derfor ser vi også en stigning i Ransomware angreb her i Danmark.

Undgå at din virksomhed får Ransomware

Det første skridt i at beskytte jeres computere, er at holde dem fuldt opdateret, også kaldet fully-patched. Vi hos IT Løsningen sælger vores IT-abonnement, hvor vi står for overvågning og opdatering af alt jeres software. Dette gør vi via vores ITL RMM. Med en bladning af vores RMM, og ITL Ransomware beskyttelse, tager vi det næste skridt i at forsvare alle dine virksomhedsenheder mod Ransomware. Dette fungerer via et Ransomwareregister, der holder øje med Crypto-ransomware og forsøger at dræbe virussen for at hjælpe med at reducere indvirkningen af et angreb.

Du springer ikke budgettet

For kun 25 kr. eks. moms om måneden per enhed sikrer du dine virksomhedsenheder mod et muligt Ransomware angreb.

“Jeg er jo kun lille virksomhed”

Dette hører vi tit. Min virksomhed er for lille, til at de gider bruge tid på mig. Cyberangribere er ligeglade med virksomhedsstørrelsen – de kaster et bredt net og går efter hvem som helst. Historisk set har de sigtet efter små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med et stramt IT budget, som normalt ikke har den stærkeste IT-sikkerhed.

Tænk: Er din data vigtig for din virksomhed, er du et mål.