Circular computing

Circular Computing er de første og eneste certificerede CO2-neutrale computere på markedet.

Hvert år bliver der produceret rigtig mange nye bærbare computere. Faktisk over 100 milioner. Dette er på bekostning af jordens naturressourcer.

Derfor er virksomheden Circular Computing begyndt at fremstille computere, som er certificeret CO2-neutrale.

Circular Computing reproducer de mest bæredygtige computer i verden med en ydelse på helt op 97% i forhold til de nye modeller på markedet. Derudover sparer du op til 40% af prisen.

Der smides over 160.000 computere ud dagligt i Europa. Mange af disse kan genbruges. Faktisk kan 70% af alle de computere, der smides ud, reproduceres, og blive til en CO2-neutral computer.

Der er masser af fordele ved at købe en ny laptop, specielt når den er certificeret CO2-neutral.

Du får et produkt, som ser helt nyt ud og som ligger til en pris langt lavere end en helt ny bærbar computer. Derudover får du også 3 års ombytningsgaranti.

Din sikkerhed for dit køb ligger i computerens ydeevne, som kan måles og dokumenteres, hvilket fjerner meget af den usikkerhed, der ellers kunne opstå ved køb af en computer fra Circular Computing.

Processen og kvaliteten:

Circular Computing har bygget et produktionsanlæg med det formål at være CO2-neutralt. Det betyder, at produktionsanlægget har en certificeret proces under ISO 9001- og BS 8887-standarderne. Derudover bliver der foretaget over 100 kvalitetchecks for at sikre den høje kvalitet, som Circular Computing har.

Alt dette bidrager til at reducere de miljøskader, som IT-industrien er skyld i.

Etik: 

Circular Computing er OHSAS18001-certificeret og EICC-revideret af Intertek. Dette er din sikkerhed for, at din bærbare computer er den mest bæredygtige på markedet.

Hvorfor skal jeg købe en computer fra Circular Computing?

 • 3 års udskiftningsgaranti
 • Alle bærbare computere leveres med nyt Windows installeret og nye licenser.
 • Circular Computing Laptops reproduceres på robuste og driftssikre 12” og 14” modeller fra Lenovo, HP og DELL.
 • CSR-marketingfordele.
 • Computerne kommer med nyt batteri, SSD harddiske samt nyt LCD-panel.
 • Leveres og reproduceres i en ensartet, høj kvalitet – både rent visuelt og funktionelt
 • Reproduceres efter ISO 8887-standarden (som genskaber et brugt produkts originale ydeevne og giver garanti, som var produktet helt nyt)
 • Du sparer mange penge, faktisk op til 40% ift. computere fra Dell, HP, Lenovo og andre

Hvordan fungerer garantien?

 • Alle CC-modeller leveres med 3 års garanti som standard
 • Fejlmelding sker til IT Løsningen
 • Vi opretter en RMA
 • Du sender dit produkt med fejl til os
 • Afhængigt af fejlen enten udskiftes den defekte komponent, eller maskinen ombyttes til en ny

Du må ikke sammenligne Circular Computing med ‘refurbished computere’

Ikke at du skal blive forvirret – Circular Computing er reproducerede computere, som har en langt højere kvalitet end refurbished computere, fordi computeren faktisk genopbygges. Det betyder, at du altid får den samme kvalitet. Det vil du aldrig få, når du køber en genbrugt computer, som betegnelsen ‘refurbished’ jo dækker over.

Circular Computing bruger kun professionelle modeller fra HP, Lenovo og Dell

– Se nogle af vores modeller her:

Circular computing

Lenovo T460

CO2 Neutral
– I5
– 8GB
– 256 SSD
– 14″ HD LED-skærm
– 3 års garanti

Circular computing

HP 840 G3

– CO2 Neutral
– I5
– 8GB
– 256 SSD
– 14″ FHD LED-skærm
– 3 års garanti

Circular computing

Dell E7470

– CO2 Neutral
– I5
– 8GB
– 256 SSD
– 12″ FHD LED-skærm
– 3 års garanti

Du modtager meget mere end bare en brugt computer

Circular computing

Masser af arbejdskraft

Cicrular Computing har en performance på 97% og giver en betydelig prisforskel. Du får en driftsikker computer, som har en suveræn kvalitet

En Circular Computer gennemgår en 5 timers genfremstillingsproces og omkring 100 punkters kvalitetskontrol, der sørger for, at produktet er i en høj kvalitet, som du kan stole på.

Du modtager en computer med et helt nyt batteri og LCD-panel. Derudover har computeren opgraderede komponenter og selvfølgelig 3 års garanti.

Circular computing

IT kan godt være bæredygtigt

Din virksomhed kan være med til at gøre en stor forskel. Hver bærbare computer, du køber af os, er et certificeret CO2-neutralt produkt. Derudover plantes der 5 træer for hver købt computer. Det kompenser for de CO2-udledninger, som finder sted.

Der bruges 190.000 liter vand for at producere nye computere. Dette sparer du også miljøet for, når du køber en computer fra Circular Computing.

Circular computing

Stor værdi

Du får en kæmpe miljøværdi ved at købe et produkt fra Circular Computing. Du modtager en computer, som er branded med Circular Computing. Det betyder, at når dine medarbejder sidder til møder, vil det skabe stor opmærksomhed.

Din økonomichef vil smile. Du kan spare mange penge ved køb af en computer fra Circular Computing. Du modtager en bærbar computer, som næsten matcher ydeevnen i nyproducerede computere, men med Circular Computing sparer du helt op til 40% af prisen.