Circular computing er de første og eneste certificeret CO2 neutrale computere på markedet.

Hvert år bliver der produceret rigtig mange nye bærbare computere. Faktisk over 100 milioner. Dette er på bekostning af jordens naturressourcer.

Derfor kan man nu købe Circular computing, som er certificeret CO2 neutralre producerede computere.

Virksomheden Circular computing re-producer de mest bæredygtige computer i verden, med en ydelse på helt op 97%, i forhold til de nye modeller på marked. Derudover sparer du op til 40% af prisen.

Der smides over 160.000 computere ud, dagligt, i Europa. Mange af disse kan genbruges. Faktisk kan 70% af alle de computere der smides ud, re-produceres og blive til en CO2 neutral computer.

Der er masser fordele ved at købe en ny laptop, specielt når den er certificeret CO2 neutral.

Du får et produkt, som ser helt nyt ud – og et produkt som ligger til en pris langt lavere end en helt ny bærbar computer. Derudover har vi også 3-års ombytnings garanti.

Din sikkerhed ligger i ydeevne, som kan måles og dokumenteres, hvilket fjerner meget af den usikkerhed der kunne opstå ved køb af Circular computering.

Processen og kvaliteten:

Circular computing har bygget et produktionsanlæg med det formål, at være CO2 neutral. Det betyder at produktionsanlægget har en certificeret proces, under ISO 9001 og BS 8887 standarder. Derudover bliver der lavet over 100 tjeks, for at kunne opnå den kvalitet som Circular computing har.

Alt dette bidrager til et rigtig godt initiativ, som kun er blevet skabt for at neutralisere de miljøskader, som IT-industrien er skyld i.

Etik: 

OHSAS18001 certiceret og EICC revideret af Intertek er din sikkerhed for, at din bærbare computer er den mest bæredygtige på markedet.

Hvorfor skal jeg købe circular computing?

 • 3 års udskiftningsgaranti
 • Alle bærbare computere, levers med et nyt Windows og licenser.
 • Circular Computing Laptops reproduceres på robuste og driftssikre 12” og 14” modeller fra Lenovo, HP og DELL.
 • CSR marketing fordele.
 • Nyt batteri og SSD harddiske, samt nyt LCD panel bliver udskiftet med nyt.
 • Leveres og reproduceres i en ensartet høj kvalitet, både optisk og funktionelt.
 • Reproduceres efter ISO 8887 (Tilbageføre et brugt produkt til mindst dens originale ydeevne og men ny garanti)
 • Du sparer mange penge. Faktisk op til 40% ift. computere fra Dell, HP, Lenovo og lign.

Hvordan fungerer Garantien?

 • Alle CC modeller leveres med 3 års garanti som standard.
 • Fejlmelding sker til IT Løsningen
 • Vi opretter en RMA.
 • I sender jeres fejlprodukt til os
 • Afhængig af fejlen, enten udskiftes defekt komponent, eller skiftes maskinen til en ny.

Du må ikke sammenligne Circular computing med refurbished computere

Ikke at du skal blive forvirre – Circular computing er reproducerede computere, som har en langt højre kvalitet end refurbished computere. Fordi man faktisk reproducerer computeren. Det betyder at du altid får den samme kvalitet. Det vil man aldrig få, når man køber en genbrugt computere, som refurbished jo er.

Circular Computing bruger kun professionelle modeller fra HP, Lenovo og Dell

– Se nogle af vores modellerne her:

Lenovo T460

CO2 Neutral
– I5
– 8GB
– 256 SSD
– 14″ HD LED Skærm
– 3 års Garanti

HP 840 G3

– CO2 Neutral
– I5
– 8GB
– 256 SSD
– 14″ FHD LED Skærm
– 3 års Garanti

Dell E7470

– CO2 Neutral
– I5
– 8GB
– 256 SSD
– 12″ FHD LED Skærm
– 3 års Garanti

Se alle vores modeller her

Du modtager meget mere end bare en brugt computer

Masser af arbejdskraft

Cicular Computing har en performance på 97%, og har en betydelig prisforskel; du får en driftsikker computer, som har en suveræn kvalitet

En Circular computer gennemgår en 5 timers genfremstillingsproces og omkring 100 punkters kvalitetskontrol, der er med til at sørge for en høj kvalitet og et produkt som du kommer til at stole på.

Du modtager en computer med et helt nyt batteri og LCD-panel, derudover har den opgraderede komponenter og selvfølgelig 3 års garanti.

IT kan godt være bæredygtigt

Din virksomhed kan være med til at gøre en stor forskel. Hver bærbare computer du køber af os, er et certificeret CO2 neutralt produkt. Derudover plantes der 5 træer, for hver købt computer. Det kompenser for de CO2 udledninger, som finder sted.

Der bruges 190.000 liter vand for at producere nye computere – Dette sparer du også miljøet for når du køber en computer fra Circual computing.

Stor værdi

Du får en kæmpe miljø værdi ved at købe Cirucal computing. Du modtager computere, som er branded med Circular Computing. Det kommer til at betyde at når dine medarbejder sider til møder, vil det skabe stor opmærksomhed.

Din økonomichef vil smile. Du kan spare mange penge ved køb af Circular Computing. Du modtager en bærbar computer som næsten matcher ny-producerede computere, men med Circual computing sparer du helt op til 40% af prisen.

Giv din virksomhed en mere grøn profil – Kontakt os i dag og høre mere