fbpx

Vores Handelsbetingelser

Vi opforder til, at du læser dem grundt igennem, inden du førertager dig et køb, eller bruger vores service.

1. Virksomhedensoplysninger

IT Løsningen
Enkeltmandsvirksomhed
Hovedvejen 18 øm
CVR: 39382253

2. Anvendelse

Disse handelsbetingelser gælder for abonnementer, produkter og services der er på hjemmesiden ITLoesningen.dk.

3. Hvor lang er varigheden

Du vælger helt selv hvor langtid dit abonnement skal kører. Så længe det ikke er opsagt, ville der blive trukket på det tilmelde kort. Du kan selv afmeld dit abonnement når som helst, inde på siden Min konto

4. Dine kortoplysninger

Når du tilmelder dig giver du os tilladelse til at gennem de nødvendig oplysninger til brug at automatik trækning på dit kort. Så længe dit kort ikke er afmeldt. Du ville kunne slette eller ændre dine kort oplysninger inde på siden Min konto under betalingsmetoder.

5. Priser og betaling

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms. Når du gemmenfører et køb på hjemmesiden, ville beløbet på ordre først bliver trukket på dit kreditkort når ordren er sendt fra vores adresse.

Vores hjemmeside modtager betaling via Visa og Mastercard. IT Løsningen betaler der gebyr der forekommer i gennem vores betalingsindløser. Kunden betaler selv eventuelle andre gebyrer, som ens egen kortudsteder skulle opkræve.

6. Levering

Når du har gennemført en betaling, ville du modtage en kvittering på mail, og du ville blive oprette i vores system og ville kunne få IT-Support, hvis du ringer til os. Den eneste du skal gøre er at fortælle dit navn og dit abonnent id. Kunden ville kunne se sine abonnementer og administrerer inde på siden Min konto.

7. Reklamation

Når du handler hos IT Løsningen, som forbruger, gælder reglerene for varekøb. Her gives der 2 års reklamationsret på produkter i forhold til den danske købelov. Reklamationsretter gælder kun for alle fejl af matiale og fabrikation. Reklamtion vedr. fejl og mangler skal melles til IT Løsningen i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Rimelig tid anses for omkring to måneder. Ens rekalmation frafalder ved at forkert elle ualmindelig betjening af det produkt du har købt.

Reklamationer skal forgå via denne mail: Kontakt@itloesningen.dk eller på telefon: 50706023

Hvis du har andre spørgsmål kan du kontakt os på: Kontakt@itloesningen.dk

8. Løsningsgaranti

Vores løsningsgaranti er kun på vores traditionelle IT-support. Løsningsgaranti gælder ikke på vores abonnementer. Løsningsgarantien gælder kun hvis vi siger at vi ikke kan løse problemet. Det gælder ikke hvis kunden siger at vi skal stoppe supporten.

9. Fortrydelsesret

På vores abonnementer har du 14 dage fortrydelsesret, såfremt man ikke har fået hjælp. Hele beløbet ville blive refunderet.

10. Persondata

Du kan læse om vores persondata og cookie politik her.

Scroll to Top