fbpx

Ofte problemer med computeren? Vælg en af IT Løsningens support abonnementer.

Få mere for dine penge med vores IT-abonnementer.

Med vores IT-abonnementer sikrer du dig online hjælp og vejledning til dine computerproblemer. Du sikrer også at få dine problemer løst, når du mest har brug for det. Med disse abonnementer behøver du ikke tænke over, om vi kommer gennem din dør, eller om du skal fragte din computer til os. Det hele fungerer netop online via fjernsupportprogrammet TeamViewer. Nemmere bliver det ikke.

Standard, én bruger
(100.kr i oprettelse)99.kr/md
 • Ubegrænset computerhjælp via fjernsupport
 • 1 bruger
 • Ingen binding
 • Hverdage, weekender og helligdage
 • 25% rabat på timeløn hvis din personlige supporter skal komme på besøg.
Husets, fem brugere
(100.kr i oprettelse)199.kr/md
 • Ubegrænset computerhjælp via fjernsupport
 • 5 bruger
 • Ingen binding
 • Hverdage, weekender og helligdage
 • 25% rabat på timeløn hvis din personlige supporter skal komme på besøg.
Virksomhedsejeren
få en aftale som passer til jeres behovRING
 • Ubegrænset computerhjælp via fjernsupport
 • Efter aftale
 • Ingen binding
 • Hverdage, weekender og helligdage
 • 25% rabat på timeløn hvis din personlige supporter skal komme på besøg.

 


 

Sådan fungerer vores IT-abonnementer

Det fungerer ligesom fjernsupport. Computerhjælp gennem computeren. Med vores IT-abonnement er dog bare sikret hjælp til dine IT-problemer til en fast månedlig pris. Abonnementer er en smagssag, har du et større behov for support, kan det betale sig at vælge et abonnement fremfor timepris. Se hvordan det fungerer her:

1. Du ringer eller skriver til IT Løsningen, og forklarer om dit problem.

2. Vi bruger et program, som opretter forbindelse til din computer, så vi kan løse og kigge på problemerne. Programmet hedder Teamviewer

3. Vi løser problemerne, og du ville hele tiden kunne følge med på skærmen. Du ville blive ringet op igen, når vi har løst dine problemer.

 

På knappen (Start computerhjælpen) starter du IT hjælpen, som du tilmelder dig.

 


 

Hvad kan løses via vores IT Abonnementer?

Næsten alt kan løses via abonnementet. Så længe du kan komme på internettet og logge på Windows eller Mac, kan vi som regel løse problemerne.

 

 • Virus og Malware:

Oplever du ofte uønskede reklamer eller bliver du henstillet til mistænksomme hjemmesider? Så kunne det godt være at du er blevet ramt af en virus eller malware. Dette problem kan løses med en rensning af din computer. Dette kan vi hjælpe dig med at få fjernet hvis du vælger et IT-abonnement.

 

 • Hastighedsoptimerring:

Er din computer begyndt at være langsom ved opstart og almene hverdagsopgaver? Ligesom en bil skal en computer vedligeholdes. Vi har de helt rigtige værktøjer og den rette erfaring til at kunne optimere din computer til computerens fulde potentiale.

 

 • Klargøring af ny computer:

Nye computere i dag er fyldt med software, som også er kendt som bloatware. Bloatware kommer fra producenterne og er installeret før kunden køber sin nye computer. Det hele handler om, at de skal tjene penge på at ligge software på din nye computer, og ikke gøre din oplevelse bedre, tværtimod. Vi sikrer os, at der kun er den nødvendige software på din computer, og at computeren yder sit bedste.

 

 • E-mail løsninger og hjælp:

Kan du ikke sende mails eller modtage? Det kan også være at du gerne vil flytte mail program. Eller ønsker du bare generelt hjælp til mail programmer? Det kan vi også hjælpe med via vores IT-abonnementer.

 

 • Backup og sikkerhed:

Vi hjælper dig med at finde den bedste backupløsning, der er skræddersyet specielt til dig og dine behov. En backup løsningen kan være meget forskellig fra person til person, hjælpen afhænger af dine krav og din arbejdsmåde. En backup løsning kan løses på mange forskellige måder. Vi hjælper dig med at finde den bedste til dig og dine behov.

 

 • IT Vejledning og information:

Med vores IT-abonnementer får du din helt egen personlige IT-ekspert. Han vil hjælpe dig med at vælge det rigtige IT-udstyr og generel IT-vejledning. Det kan spare dig for en masse bekymringer, besvær og forkerte beslutninger. Din personlige IT-ekspert, vil huske din historie og dine præferencer. Du vil også blive prioriteret højere end normale kunder, som ikke har vores IT-abonnement. Alt overstående får du med vores IT-abonnementer.

 


Har du flere spørgmål eller skal du bruge hjælp til oprettelsen?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

 


Ofte stillede spørgsmål:

Hvis du ikke finder svaret her, kan du altid kontakte os.

JA! Vi bruger et program som hedder Teamviewer, som er det bedste og sikreste inde for fjernsupport. Teamviewer krypterer alt, hvad der kommer igennem. Det er kryptert af en RSA public/private key, og AES 256 bit krypting. Dette bruges også på hjemmesider, med Https/SSL, det bruges på netbanker og siges at være fuldstændig sikkert. Vi holder selvfølgelig alle informationer strengt fortrolige.

 

Load More

Næsten. Vi kan hjælpe 95% af alle problemer via fjernsupport. Det kræver at du har forbindelse til internettet. Hvis du ikke har det, kan vi altid aftale at vi kommer på besøg, eller du kommer til os.

Load More

Ja! Du betaler kun oprettelse én gang, derefter betaler du kun det beløb som dit abonnement koster. Så længe at det er online computer hjælp er der ingen skjulte gebyrer. Det koster kun ekstra hvis du skal have en supporter ud til dig selv, eller hvis du kommer med din computer til os.

Load More

Alle dine personlige infomationer bliver holdt strengt fortrolige. Dette gælder for alt vores service.

Load More

Som regel sker der ikke noget med din data på computeren. Men det er dit ansvar, at der er lavet en backup af dine filer inden IT-hjælpen starter. For din egen skyld synes vi at det skal gøres, da der kan være en chance for at det problem du har, kan skade din data, hvis dit problem skal laves. Vi kan lave en backup af dine vigtige filer, f.eks. billeder, dokumenter, e-mail, osv. Dette ville bare tage ekstra tid. Afhængig af datamængde, internetforbindelse og computer hastighed.

Load More

Scroll to Top