fbpx

Om IT Løsningen

 

IT Løsningen er en Dansk IT virksomhed som er ejet af Oliver Lundby. Oliver startede IT Løsningen fordi han havde stor interesse og viden inde for IT. Hos IT Løsningen kan du være sikker på at få god service, og support i højeste kvalitet. Vi udfører alle former for IT opgaver. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak!

Om Oliver Lundby

Jeg hedder Oliver Lundby og driver i dag firmaet "IT Løsningen"

Jeg har som helt lille interesseret mig for IT.

I en alder af bare 4 år stiftede jeg bekendtskab med en computer, og lige siden har jeg interesseret mig for IT. Mine forældre så at jeg havde en stor interesse i computere, og som 6-årig fik jeg min første computer. En maskine som blev købt af brugte dele og derefter samlet.

Dette tog hurtig fart da jeg lærte en masse på egen hånd og allerede i 3. klasse begyndte jeg at hjælpe lærer og elever med deres IT-problemer. Jeg blev hurtig kaldt ”ham der var god til computere”. Dette har forsat hele mit skoleliv.

Dette betød at hver gang mine venner eller familie havde problemer, ringede de altid til mig og spurgte, om jeg kunne komme og kigge på det. Jeg gjorde dette i mange år, og fik rigtig god respons på det arbejde jeg lavede. Dette fik mig til at tænke på, om jeg kunne hjælpe flere end bare mine venner og familie. Jeg begyndte derfor at lave en hjemmeside, fik mig et CVR-nummer og nu driver jeg ”IT Løsningen”, hvilket ikke været andet end den rette beslutning. Jeg elsker det jeg laver. Det at hjælpe andre mennesker med deres IT-problemer er bare det bedste.

Kontakt

Spørgsmål?

Vi er klar på telefonen:

Mandag-Fredag 10:00–17:00

Lørdag-Søndag 10:00–15:00

50706023

Få et godt tilbud

Scroll to Top