fbpx

Byg selv pc'er

Skræddersyet byg selv gamer pc

Drømmer du om en vild gamer pc? Men du kan ikke overskue at bygge din egen computer? Så er du kommet til det rette sted. Vi bygger netop gamer computere, som er skræddersyet til hvordan du gerne vil have den. Du kan selv vælge, hvordan computeren skal se ud, og hvad for nogle dele computeren skal have. Det eneste du skal gøre, er at fortælle os hvordan du gerne vil have computeren. Vi vil stå for køb af dele samt samlingen af computeren.

Byg selv stationær

Er du mere typen, som ikke tænker på hvordan computeren skal se ud, og ikke interesserer dig for hvad der er inde i computeren, skal du vælge denne løsning. Vi hjælper med at bygge en computer, som er skruet sammen til, hvad du skal bruge computeren til. Denne løsning er en lidt billigere måde at få bygget en computer, fordi du ikke er inde over computeren på samme måde, som du er i den anden løsning. Under denne løsning skal du fortælle os, hvad du skal bruge computeren til, og hvad dit budget er. Derefter vil vi straks gå i gang med at bygge computeren for dig! Denne løsning er den billigste på markedet, og er vejen frem til en billigere computer, hvis man ikke har særlig mange penge at bruge.

Garanti

Der ville være 2 års garanti på computerens dele. Så hvis der skulle opstår problemer, så faldt at det ikke er egen skyld, ville du kunne aflevere computeren hos os kvit og frit.

Hvis du køber en computer hos os, ville du få en måneds gratis fjernsupport (Online computerhjælp) med i købet, plus rabatter på computerhjælp det første år.

Fordele

Fordelene ved at bygge ens egen computer er simpel. Du betaler ikke for mærket af computeren. Du vil heller ikke ende op med en computer, som er fyldt med reklamer og andet software, som gør computeren langsommere. Ved denne løsning er du også opgraderings klar!

Klar til brug

Computeren ville være "Klar til brug" dette betyder at der er installeret den nyeste Windows 10 og drivere. Det betyder at du kan bruge computeren direkte når du har fået den leveret. Du kan vælge mellem at købe en Windows 10 licens, eller bare at få installeret Windows uden licens. Dette skal du kun vælge hvis du allerede ejer en Windows 10 licens.

Scroll to Top