Anne Stryhn logo

Anne Styrhn er ekspert i jobansøgninger, CV’er og jobsamtaler.

Leverance

IT Support  | Backup | IT Sikkerhed | Ny Hjemmeside | Office 365 Exchange 

Anne Stryhn hjemmeside

Anne Stryhn havde brug for en ny leverandør af mail system og hjemmeside. Da deres nuværende ikke fungerede optimalt. Vi flyttede alle deres mails over i vores eget system og oprettede en mere modren hjemmeside. Derudover blev Anne Styhn medlem af vores IT abonnement, som skabte en masse tryghed i hverdagen.

Se Anne Styrhns anmeldelse:

“Vi har benyttet IT-Løsningen i forbindelse med opbygning af ny hjemmeside med alt, hvad det nu indebærer af tekniske flytninger m.v. Vi har oplevet en meget professionel sparring med Oliver (indehaveren), som har klaret alle processerne til et rent 12-tal. Ligeledes har vi tilmeldt os firmaets abonnementservice ift. IT-drift i hverdagen, hvilket giver os en stor tryghed, hvis noget skulle slå knuder. Vi har kun oplevet hurtig og præcis service i alle vores henvendelser til Oliver, ligesom IT-løsningens priser må siges at være absolut rimelige. Vi kan derfor give thumps up herfra. Mvh. Anne Stryhn”

Ahmet demir logo

Ahmet Demir er en selvstændig socialkonsulent

Leverance

IT Support  | Backup | IT Sikkerhed | Ny Hjemmeside

Ahmet Demir hjemmeside

Ahmet demir er medlem af vores IT abonnement, som sikre ahmet hjælp og support, når han har brug for det. Det får han til én fast lav pris via vores abonnements løsning. Vi har udviklet Ahmet hjemmeside, og sørger for at hans IT Sikkerhed er i top. Derudover har vi ansvaret for hans backupløsning, som er meget vigtigt i hans erhverv, fordi han arbejder med sårbare personoplysninger.

Se Ahmets anmeldelse:

“IT-løsningen
Jeg bruger IT løsningen i forhold til IT og sikkerhed og kan varmt anbefale alle at bruge Oliver, der både er fagligt kompetent og yder personlig service. Han er hurtig, fleksibel og er der, når du har brug for det.”

Stenlille Frikirke logo

En lokal kirke i Frikirken Vestsjælland

Leverance

IT Support | IT Rådgivning 

Stenlille Frikirke hjemmeside

Stenlille frikirke skulle bruge en leverandør af IT-udstyr, og samtidige en mand, som kunne opsætte udstyret de købte. Ligesom alle andre skulle de finde en anden måde at holde deres gudstjenester, da de ikke kunne samles pga af Coronavirusen. Løsningen blev online streaming. Her skulle frikirkes ejer vejledes i hvordan streaming fungerer på Youtube og facebook.

Se Stenlille frikirkes anmeldelse:

“Hurtige og sikre løsninger og god og let fattelig vejledning “

Tandlægerne Friheden logo

Tandlægerne Friheden er din lokale tandlæge i Hvidovre

Leverance

IT Support  | Backup | IT Sikkerhed

Tandlægerne friheden hjemmeside

Tandlægerne skulle bruge en IT supporter ved lanceringen af deres nye klinik. De skulle bruge en IT supporter som var til at komme i kontakt med og som havde en sikker backup løsning. Vi lavet en sikker cloud backup, som tager backup af alle klinkens patienter. Det kræver meget af have en backup som opfylder de krav, som forekommer i den nye GDPR lovgivning. Vi står i dag, med al slags IT sikkerhed og hjælp hos klinken.

Se Tandlægernes anmeldelse:

“Super karakter..
IT løsningen/Oliver, for min bedste anbefalinger. Oliver er meget høflig og yder en super service.. Jeg har en tandlægeklinik og der har Oliver fundet fejlen på min dankort terminal og fået den til at fungere igen. Herudover bliver Oliver brugt til al slags IT sikkerhed og opdateringer. En super god service og meget høflig….”

Skal vi få styr på dit IT?

Og vi har hjulpet mange flere