Hvis du har benyttet vores service ville vi været taknemlig for at du skriver din udtalelse. Der ses udtalelser fra trustpilot og vores hjemmeside.

Særdeles målrettet og effektiv problemløsning på Windows 7 SP 1 operativsystem.

Sigurd Bak Christensen / Ingeniør

Har ikke prøvet bedre IT-Support andre steder. Den support man får hos IT løsningen er bare en helt anden klasse i forhold til andre steder, hurtigt, effektivt og billig support. Vil klart anbefale til venner og familie

Mikkel / Studerende

Det er en mega god service man får. Jeg kan virkelig godt lide man får fat i den samme hjælper, så man ikke skal til at forklare det hele om igen. Jeg fik hjælp med at få geninstalleret hele min computer, det hjælp rigtig godt med, han forklarede hele vejen hvad han gjorde, så man forstå lidt af hvad der enlig foregik. Så i alt meget tilfreds med servicesen der entet at brokke sig over der.

Kunde
Jeg bruger IT løsningen i forhold til IT og sikkerhed og kan varmt anbefale alle at bruge Oliver, der både er fagligt kompetent og yder personlig service. Han er hurtig, fleksibel og er der, når du har brug for det.
Ahmet Demir / Socialkonsulent

IT løsningen har en god service i forbindelse med fjernsupport. Man får hele tiden at vide, hvad der sker og man kan følge med på sin skærm samtidigt med at, der bliver arbejdet. Jeg havde selv problemer med onedrive og min “lokal disk” på min computer, og det blev fixet af IT løsningen, hurtigt og sikkert. Næste gang jeg har behov for hjælp til noget IT relateret, så ringer jeg til IT løsningen, og det bør alle andre også gøre.

Amalie / Studerende

Nu har jeg prøvet at få IT-hjælp og rådgivning fra IT-Løsningen en del gange igennem det seneste stykke tid, og må sige at servicen er sku ærligtalt i top. Der er god forståelse for at man måske ikke lige er så skarp, men alligevel forstår de hvad man har brug for og finder hurtigt frem til en hvad problemet er og hvad der kan gøres ved det evt. problem man har. Rigtig rart med den humane forståelse og at man føler at der er god tid til en, hvilket er noget jeg som kunde værdsætter ekstremt meget! Kan klart anbefale at kontakte IT-Løsningen, hvis man står med problemer eller generelle IT relateret spørgsmål. Har selv anbefalet til venner og familie, som også har været glade for servicen som er blevet givet. Alt dette kommer på pga. intet andet end god service hele vejen igennem. Rigtigt godt arbejde IT-Løsningen og håber at det fortsætter!

Christoffer Tonnesen / Studerende