Lenovo ThinkCentre M82 SFF i3-3220 4GB 500GB Win 10 Pro Stand-B

DKK1,349.99

Lenovo ThinkCentre M82 SFF er en computer som giver dig en kraftig stabil og funktionel stationær PC, der passer perfekt i butikken eller på kontoret. Computeren har en særdeles kraftig Intel Core i3 processor.

Denne computer leveres med et “Lille Form Factor” kabinet, der gør den let at få til at stå under bordet, eller bag en skærm.

Alle computere i Thinkserien, er bygget som en del af Lenovos professionelle linje og er derfor designet til bare at kunne køre i døgndrift uden problemer.

 • Her kan du opgradere hukommelse, også kaldet RAM, som ikke er afgørende for computerens hastighed. Men hvis du bruger din computer til mange ting samtidigt, vil vi anbefale minimum 8GB RAM.

  • 0 DKK

  Her kan du opgradere din harddisk. Vi anbefaler at du tilkøber en SSD-harddisk, fordi det giver computeren en voldsom hastighedsforskel. 

  • 0 DKK

  Her kan du vælge dit styresystem. Vores computere kommer med Windows 10 Home 64-bit. Vi anbefaler ikke, at du opgraderer til Windows 10 Pro, medmindre du skal bruge din computer i store virksomheder.

  • 0 DKK