IT Løsningen er en dansk IT-virksomhed, som er ejet af Oliver Lundby. Oliver startede IT Løsningen fordi han havde stor interesse og viden inde for IT. Det startede med kun at være IT Support, men i dag har Oliver startet en Webshop, hvor han sælger brugte computere. Formålet med webshoppen er, at man kan købe computere samme sted, hvor man kan få hjælp til sine IT-problemer. Hos IT Løsningen kan du være sikker på at få god service, og en computer som bare virker!

Om Oliver Lundby

Hvor skal man starte, når man har interesseret sig for computere hele sit liv?

På mit CV kunne jeg skrive, at jeg som 6-årig fik min første computer – og der gik ikke lang tid, før jeg begyndte at samle mine egne maskiner fra bunden.

Op gennem folkeskolen var jeg IT-problemløseren for både lærere og elever, og det fortsatte i min studietid på handelsskolen. Det samme gjorde sig gældende i min omgangskreds. Var der IT-problemer, blev jeg kontaktet. Efterfølgende læste jeg til datamatiker, og en drøm begyndte at tage form.

I 2018 fik jeg egen hjemmeside og CVR-nr., og i dag driver jeg IT Løsningen med professionel IT-support, webshop og værksted.

Mine kunder består både af selvstændige erhvervsdrivende, forretninger og butikker i forskellige brancher samt en del private kunder med vidt forskellige behov, der alle bliver serviceret efter samme koncept – høj personlig service til en overkommelig pris.

For mig er begrebet service ikke blot et fint ord på et stykke papir – det har jeg bygget hele min virksomhed op omkring. I alle opgaver medtænker jeg altid kundens reelle behov og økonomi, så man ikke får investeret i en Storebæltsbro, hvis man bare skal over en å.

Mine værdier bygger på service, troværdighed og kvalitet. Og så elsker jeg mit arbejde. Det tror jeg også mine kunder kan mærke.

Kom i kontakt med os

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.