Apple MacBook Air 13.3″ 256GB – Guld

DKK 9.199,99 ekskl. moms DKK 7.359,99

2 på lager

Varenummer (SKU): 995857675 Kategorier: , ,

  Core i3

  Intel on board

  8GB

  256GB M.2 SSD

Én overvældende oplevelse

Med en opløsning på 2560 x 1600 til over 4 millioner pixels er det pludselig meget nemmere at tro sine egne øjne. Billeder ser langt mere realistiske ud, og du kan se endnu flere detaljer. Tekst står skarpt og tydeligt. Og True Tone-teknologi justerer automatisk skærmens hvidpunkt, så den matcher farvetemperaturen i dine omgivelser – så websider og mails ser lige så naturlige ud som på tryk. Millioner af farver gør alt det, du kigger på, flottere og mere levende. Skærmglasset går helt ud til kanten af kabinettet, så du kan fokusere på det, der er på skærmen. Og du vil elske det, du ser.

Let at bære på

MacBook Air byder på suveræn ydeevne, selvom den kun vejer 1,29 kg. Op til 16 GB 3733 MHz hukommelse med høj ydeevne gør, at du sagtens kan arbejde med flere programmer på samme tid. Den hurtige SSD-lagring starter ved 256 GB – dobbelt så stor kapacitet som den forrige standardkonfiguration. Og den kan konfigureres med op til 2 TB, så der er masser af plads til film, musik, billeder, filer og spil.

Mærk magien

MacBook Air har nu det nye Magic Keyboard, som blev introduceret på 16″ MacBook Pro. Den raffinerede saksemekanisme med 1 mm vandring giver en responsiv, behagelig og støjsvag skriveoplevelse. Piletasterne i omvendt T gør det nemt at springe rundt mellem koder, regneark eller spilverdener. Og de baggrundsbelyste taster med lyssensor gør det lettere at skrive i svag belysning.

Dit fingeraftryk er din adgangskode

Den avancerede sikkerhed og de mange andre fordele ved Touch ID er direkte indbygget i MacBook Air. Du skal bare sætte fingeren på Touch ID-sensoren for at låse din Mac op. Brug dit fingeraftryk til at få øjeblikkelig adgang til låste dokumenter, noter og systemindstillinger uden at skulle skrive endnu en adgangskode. Det er også lettere at shoppe på nettet – vælg blot Apple Pay, og betal med en enkelt berøring. Det er ikke nødvendigt at skrive dine leverings- eller faktureringsoplysninger, og dine kortoplysninger bliver aldrig delt. Med Touch ID forbliver dine personlige oplysninger fortrolige.

Lyd, der lyder af meget mere

MacBook Air har bedre lyd end nogensinde før takket være den allernyeste lydteknologi. Stereohøjttalere leverer dobbelt så kraftig bas og 25 procent højere lydstyrke. Og bredere stereolyd giver dig et altomsluttende lydbillede, når du lytter til musik eller ser film. FaceTime-kameraet sørger for, at du bliver vist i høj opløsning, når du snakker med en – eller mange – af dine venner eller familiemedlemmer. Og tre mikrofoner opfanger din stemme mere nøjagtigt, når du laver FaceTime-opkald, dikterer eller taler til Siri.

Thunderbolt 3

Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB?C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på – og dem har MacBook Air faktisk to af. Thunderbolt 3 integrerer dataoverførsel, opladning og videoudgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s – dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik. Og fordi Thunderbolt 3 er vendbart, vender det altid rigtigt, uanset hvordan du sætter det i.

macOS Catalina

Med særlige programmer til musik, TV og podcasts, smarte nye funktioner i de programmer, du bruger hver dag, samt Sidecar, som giver dig mulighed for at bruge iPad som en ekstra skærm til Mac.

Fremstillet af 100 % genanvendt aluminium

MacBook Air er fremstillet med Apples aluminiumslegering, som er lige så stærk og holdbar som før og med samme elegante finish – helt uden at udvinde ny aluminium fra jorden. Den er lavet af spåner fra genindvundet aluminium, som Apple har bearbejdet helt ned på atomniveau. Resultatet er et kabinet, der er lige så smukt og robust som alle dem, Apple ellers har lavet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apple MacBook Air 13.3″ 256GB – Guld”

Computerhjælp med trygheds IT-abonnement

Du vil få computerhjælp til at komme bedst muligt fra start! Ved køb af en computer hos os, får du en gratis måned af vores trygheds abonnement, med i købet. På den måde kan vi hjælpe dig med at få installeret din printer eller diverse programmer på din nye computer. Du er dermed også sikret at få løst de problemer, som kunne opstå.

Efter en måned kan du vælge at opsige abonnementet eller tilmelde dig igen. Der er reklamationsret ved fejl på selve computeren.


Danmarks vildeste brugt garanti

Hos os får du 2 års reklamationsret på computeren, dog kun 1 år på batterierne. Reklamationsretten indeholder: .

Ombytning af vare, hvis varen er defekt: Ombytning af vare, hvis varen er defekt: Er varen defekt, da du købte den, vil du selvfølgelig få betalt forsendelse af produktet, til og fra IT Løsningens adresse. Dette gælder dog ikke skader, som evt. skyldes af uhensigtsmæssig brug af computeren.

Betalt returret: Du vil få 30 dages fuld returret. Du kan altså prøve varen i 30 dage uden hæftelser. Hvis du benytter dette, skal du være opmærksom på, at du selv hæfter for eventuelle værdiforringelser, der kan opstå, mens du har computeren.


Hvordan fungerer garantihåndingen på Circular Computing?

Alle CC modeller leveres med 3 års garanti som standard.

Fejlmelding sker til IT Løsningen

Vi opretter en RMA.

I sender jeres fejl produkt til os på vores adresse.

Afhængig af fejlen, enten udskiftes defekt komponent, maskinen skiftes