DELL E7440 | I7-4600U | 8GB Ram | 128SSD | Stand-B

DKK 2.899,99 ekskl. moms DKK 2.319,99

2 på lager

Varenummer (SKU): Dell E7240 i7-4600U 8Ram 128SSD-1 Kategorier: ,

  Core i7 4600U

  Intel on board

  8GB

  128GB SSD

 • Her kan du opgradere hukommelse, også kaldet RAM, som ikke er afgørende for computerens hastighed. Men hvis du bruger din computer til mange ting samtidigt, vil vi anbefale minimum 8GB RAM.

  • 0 DKK

  Her kan du opgradere din harddisk. Vi anbefaler at du tilkøber en SSD-harddisk, fordi det giver computeren en voldsom hastighedsforskel. 

  • 0 DKK

  Her kan du vælge dit styresystem. Vores computere kommer med Windows 10 Home 64-bit. Vi anbefaler ikke, at du opgraderer til Windows 10 Pro, medmindre du skal bruge din computer i store virksomheder.

  • 0 DKK

  Her kan du opgradere til et nyt batteri. Som standard vil der være det nuværende batteri, som sidder i computeren. 

  Stand-A: min. 70%

  Stand-B: min. 50%

  Stand-C: min. 20%

  • 0 DKK

Dell Latitude E7400 er en 4 generations computer, som er en ultrabook der er kendt for dens byggekvalitet høj ydelse, lækkert design, lav vægt, og som giver dig en fantasitik computer i hverdagen.

Dells Latitude computere er lavet til en professionelle marked, og derfor har den bygge kvalitet i orden. Derudover sikre den dig en computer som bare virker. Kort sagt, er det en solid, effektiv bærbar som leverer både god ydelse og muligheder for docking.

Computeren har også et kraftigt batteri som sikre dig en masse arbejde uden oplader.

Processer

Intel Core i7

Skærmopløsning

1920 x 1080

Skærmstørrelse

14"

Stand

Stand-B (Rimlig stand)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DELL E7440 | I7-4600U | 8GB Ram | 128SSD | Stand-B”

Computerhjælp med trygheds IT-abonnement

Du vil få computerhjælp til at komme bedst muligt fra start! Ved køb af en computer hos os, får du en gratis måned af vores trygheds abonnement, med i købet. På den måde kan vi hjælpe dig med at få installeret din printer eller diverse programmer på din nye computer. Du er dermed også sikret at få løst de problemer, som kunne opstå.

Efter en måned kan du vælge at opsige abonnementet eller tilmelde dig igen. Der er reklamationsret ved fejl på selve computeren.


Danmarks vildeste brugt garanti

Hos os får du 2 års reklamationsret på computeren, dog kun 1 år på batterierne. Reklamationsretten indeholder: .

Ombytning af vare, hvis varen er defekt: Ombytning af vare, hvis varen er defekt: Er varen defekt, da du købte den, vil du selvfølgelig få betalt forsendelse af produktet, til og fra IT Løsningens adresse. Dette gælder dog ikke skader, som evt. skyldes af uhensigtsmæssig brug af computeren.

Betalt returret: Du vil få 30 dages fuld returret. Du kan altså prøve varen i 30 dage uden hæftelser. Hvis du benytter dette, skal du være opmærksom på, at du selv hæfter for eventuelle værdiforringelser, der kan opstå, mens du har computeren.


Hvordan fungerer garantihåndingen på Circular Computing?

Alle CC modeller leveres med 3 års garanti som standard.

Fejlmelding sker til IT Løsningen

Vi opretter en RMA.

I sender jeres fejl produkt til os på vores adresse.

Afhængig af fejlen, enten udskiftes defekt komponent, maskinen skiftes