Logitech K120 Tastatur Business/Nordic

DKK 169,99 ekskl. moms DKK 135,99

99 på lager

Varenummer (SKU): 920-002528 Kategorier: ,

 

  • Type: Tastatur
  • Tegnsæt: Nordic
  • Tilslutning: Trådløs
  • Tilslutning: RF Wireless

Med taster med lav profil, et standardlayout og et elegant men robust design giver dette USB-tastatur dig en bedre skriveoplevelse, der er bygget til at vare.

Du kan nyde en behagelig og rolig skriveoplevelse takket være de lave profiltaster, der næppe skaber en lyd og standardlayout med F-taster i fuld størrelse og nummertastatur.

Væske dræner ud af tastaturet, så du behøver ikke at bekymre dig om at ødelægge din investering med utilsigtede spild. Tastaturet har en tynd profil, der tilføjer et elegant look til dit skrivebord, mens du holder dine hænder i en mere behagelig, neutral position.

Tasterne kan vare op til 10 millioner tastetryk **, så du kan fortsætte med at skrive længe efter, at mange tastaturer har kaldt det afsluttet. Opsætningen er enkel – du sætter den bare i en USB-port på din stationære, bærbare eller netbook-computer og begynder at bruge den lige ud af boksen. Du kan udvide de robuste klappeben for at øge tastaturets hældning med 8 grader for at imødekomme dine personlige ergonomiske behov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Logitech K120 Tastatur Business/Nordic”

Computerhjælp med trygheds IT-abonnement

Du vil få computerhjælp til at komme bedst muligt fra start! Ved køb af en computer hos os, får du en gratis måned af vores trygheds abonnement, med i købet. På den måde kan vi hjælpe dig med at få installeret din printer eller diverse programmer på din nye computer. Du er dermed også sikret at få løst de problemer, som kunne opstå.

Efter en måned kan du vælge at opsige abonnementet eller tilmelde dig igen. Der er reklamationsret ved fejl på selve computeren.


Danmarks vildeste brugt garanti

Hos os får du 2 års reklamationsret på computeren, dog kun 1 år på batterierne. Reklamationsretten indeholder: .

Ombytning af vare, hvis varen er defekt: Ombytning af vare, hvis varen er defekt: Er varen defekt, da du købte den, vil du selvfølgelig få betalt forsendelse af produktet, til og fra IT Løsningens adresse. Dette gælder dog ikke skader, som evt. skyldes af uhensigtsmæssig brug af computeren.

Betalt returret: Du vil få 30 dages fuld returret. Du kan altså prøve varen i 30 dage uden hæftelser. Hvis du benytter dette, skal du være opmærksom på, at du selv hæfter for eventuelle værdiforringelser, der kan opstå, mens du har computeren.


Hvordan fungerer garantihåndingen på Circular Computing?

Alle CC modeller leveres med 3 års garanti som standard.

Fejlmelding sker til IT Løsningen

Vi opretter en RMA.

I sender jeres fejl produkt til os på vores adresse.

Afhængig af fejlen, enten udskiftes defekt komponent, maskinen skiftes