IT-rådgivning kan være essentielt, hvis ikke du i din virksomhed selv har tiden eller kompetencerne til det.

Hos IT-Løsningen har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder med IT-rådgivning. Når vi hjælper vores kunder med IT-rådgivning, får de professionel hjælp til at vælge de rette IT-systemer. Vi rådgiver både virksomheder og privatpersoner med at finde de rette IT-løsninger til deres behov.

Mange virksomheder benytter sig i dag af ekstern rådgivning fra IT-eksperter i den daglige drift. Denne hjælp er god at få til at løse de daglige udfordringer indenfor IT og undgå de mange irritationsmomenter, som de kan medføre. IT-rådgivning kan være alt fra at besvare tekniske spørgsmål og til at planlægge og implementere et mere strategisk setup af virksomhedens IT-system.

Vi kan hjælpe din virksomhed med strategisk IT-rådgivning, som giver jer et mere sikkert og brugervenligt IT-setup. Blandt vores mange ydelser indenfor rådgivning finder du både hjælp til at opgradere din computer og softwaresystemer samt forskellige løsninger indenfor fjernsupport.

Vi hjælper også med at rådgive omkring optimering af jeres nuværende systemer. Vi kan vejlede dig omkring nyt IT-udstyr til din virksomhed. Vi kan også hjælpe dig med at finde de rette softwarelicenser, som er bedst egnede til din virksomheds behov.

Få taget de rigtige beslutninger i din virksomhed

Hvis du har brug for et par friske øjne til at kigge på din virksomheds nuværende IT-setup, så er vores erfarne IT-specialister klar til at hjælpe dig! Med vores mange års erfaring indenfor IT-branchen kan vi nemlig hurtigt identificere, hvor i din virksomheds nuværende IT-system, at der er plads til forbedringer.

Dette gælder, hvis der er tale om jeres IT-sikkerhed. Det gælder også, hvis I blot har brug for opsætning af en ny netværksprinter. Så hjælper vi med at få alle medarbejderne til at komme på nettet, så alle kan skrive dokumenter ud!

Forskellige virksomheder har forskellige behov. IT-løsningen sørger altid for, at din virksomhed får den rette løsning til jeres behov og budget. Der er ikke grund til, at din virksomhed betaler mere for IT og rådgivning, end I har brug for.

Når vi kommer ud og ser på din virksomheds nuværende IT-løsning og behov, vurderer vi altid, om vi rent faktisk er den rigtige samarbejdspartner for dig. Du kan være sikker på, at vi kun tager opgaver for dig, som vi mener, at vi er de rette til at løse. Det kan nemlig hurtigt koste dig mange penge, hvis din virksomhed vælger at investere i den forkerte IT-løsning!

Med hjælp og rådgivning fra vores IT-rådgivere får du altid en skræddersyet IT-løsning til lige netop din virksomheds behov.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 50 70 60 23 eller mail, hvis du ønsker en IT-rådgivnings session.

Sådan fungerer en IT-rådgivnings session:

Hvis du ønsker at få rådgivning omkring din virksomhed IT-systemer, så fungerer det i praksis således:

  • Vi aftaler en dag og et tidspunkt til mødet.
  • Vi kommer ud på din virksomheds adresse.
  • Sammen gennemgår vi din virksomheds nuværende IT-setup.
  • Vores IT-specialist kommer med forslag til eventuelle ændringer, som kan gøre jeres hverdag mere effektiv og problemfri.
  • Du får fremsendt en samlet rapport med vores forslag til ændringer samt et tilbud.

Ved en IT-rådgivnings session vil fokus typisk være på at udarbejde en langsigtet strategisk løsning, som kan hjælpe din virksomhed adskillige år fremover.

Vi ved dog også, at det ikke er alle kunder, som har brug for den samme type af IT-rådgivning eller hjælp. Selvom vi yder rådgivning og support, så har alle vores kunder forskellige behov. Vi hjælper derfor også med IT-rådgivning og support på timebasis og til helt specifikke problemstillinger.

Så uanset om du har brug for strategisk IT-rådgivning eller mindre omfangsrig IT-support, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag, og så finder vi den bedste løsning for dig!

Få IT-rådgivning indenfor disse områder:

Arbejder du i en lille eller mellemstor virksomhed, og har du brug for IT-rådgivning til virksomheden, så lad os hjælpe dig. Du kan trække på vores store og brede erfaring med at hjælpe indenfor de følgende områder:

Med denne brede palette af ydelser kan vi løse langt de fleste IT-udfordringer, som du kan komme ud for i din virksomhed. Du er derfor i gode hænder og godt dækket ind, når du vælger at indgå i et samarbejde med IT-Løsningen.

Vi tilbyder både at komme ud til dig i din virksomhed og løse IT-problemerne, men også at yde fjernsupport, hvis dette passer dig bedre. På denne måde kan vi være jeres eksterne IT-afdeling, som tager sig af de tekniske udfordringer, der måtte opstå i jeres daglige drift.

Du skal være velkommen til at kontakte os og høre mere om vores forskellige abonnement løsninger. Det bedste for dig ved denne type løsning er, at vores forskellige support-løsninger ikke engang koster så meget, som man skulle tro. Ring til os på 50 70 60 23 og hør mere!

Vi hjælper dig på rette vej

Lad os tage en snak om hvordan vi kan få IT til at skabe værdi i din forretning.

    Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik