Undgå fejlkøb – Få hjælp af IT Løsningen

Undgå dyre fejlkøb og invester i det helt rigtige IT-udstyr, som passer til netop dine behov. Det kan være en jungle, at finde rundt i at vælge det helt rette hardware og software, men vi hjælper dig på rette spor!

Det største og hurtigste udstyr er nemlig ikke altid det bedste. For os hos IT Løsningen er det vigtigste, at dine behov imødekommes. Derfor anbefaler vi ikke nødvendigvis altid det nyeste, dyreste eller største udstyr.

Vi rådgiver alle

Mange af vores kunder har ikke andre IT-folk end os på holdet. Hos andre kan der være en IT-medarbejder eller en IT-chef ansat i firmaet. Her tilpasser vi selvfølgelig vores egen rolle afhængig af om der er en IT-chef eller ej på arbejdspladsen. Vi kan dog ofte give en lige så god rådgivning omkring køb af udstyr, som en intern IT-medarbejder vil kunne. Vi giver lige så god hjælp og kundeservice lige meget om du er virksomheds kunde eller privat kunde. Vi rådgiver alle som har brug for vores IT-viden.

Processen

Vi ved hvad der trender og det gør os til verdensmestre i at opgradere, indkøbe og installere på daglig basis. Vi guider dig igennem og spørger ind til dine forventninger til det efterspurgte IT-udstyr. Det gælder både når vi indkøber det, men også i fremtiden når du er kommet i gang med at bruge det. At købe nyt IT-udstyr vil i mange tilfælde ændre jeres arbejdsgange og arbejdsmønstre. Derfor er det super vigtig, at I er klar over, hvad den kommende investering gør for jeres virksomhed – både på godt og ondt.

Når valget er truffet

Når vi sammen har udvalgt det helt rigtige IT-udstyr til dig, kan I vælge om vi skal sørge for, at IT-udstyret bliver klar til brug. I så fald pakker vi ud, tester og sætter udstyret op, så det hele kører på skinner. Dette sikrer at du har den rigtige opsætning – og sikrer at dig og dine medarbejdere er klar til at bruge udstyret. Det betyder, at du heller ikke skal bruge tid på at installere programmer eller andet software. Vi kører nemlig ikke, før I er helt tilfredse.

Hos IT Løsningen sælger vi f.eks.

Hvilket udstyr forhandler vi?

Vi forhandler hardware fra anerkendte mærker som f.eks.:

  • Lenovo
  • HP
  • Acer
  • Dell
  • Apple
  • Ubiquti
  • ASrock
  • Epson

Lad os snakke om, hvilken hardware og software løsning, der passer bedst til dig

IT Løsningen er din virksomheds IT-partner. Få opsat, installeret, leveret og serviceret alt dit IT-udstyr hos os.

    Ved at klikke "Bliv ringet op" accepterer du vores privatlivspolitik