Hvorfor skal en computer renses?

En computer bliver hurtig støvet, og måske også den største støvmagnet I har i jeres hjem eller virksomhed.

En computer skal bruge frisk luft, for at kunne køle sine komponenter. Her i blandt processer og grafikkort. Hvis disse komponenter ikke bliver kølet ordentligt ned, vil computeren miste ydelse, fordi computeren overopheder. Dette giver både en dårlig oplevelse, men det gør også at computerens levetid bliver væsentligt mindre.

En meget simpel computer rengøring, vil foregå med komprimeret luft. Dette ville du også selv kunne gøre, men vi renser computer helt fra bunden, så den bliver så ren, som hvis den var kommet fra fabrikken. Vi skifter endda også kølepastaen, hvis det er nødvendigt.

Din computer skal behandles ligesom din bil

Du ville få langt bedre levetid af din computer, hvis du renser den minimum én gang om året. Vi renser ikke kun din computer, men vi laver også et servicetjek, som indeholder opdatering af dine drivere, og optimering af dit styresystem.

Tegn på at din computer har meget støv:

  • Din computere larmer meget.
  • Din computer bliver meget varm, og giver dårligere oplevelse og væsentligt mindre levetid.
  • Computeren slukker uden grund.
  • Din computer er meget langsommere end den har været.

Vi renser ikke kun din computer. Vi laver også et Servicetjek

Vi renser ikke kun din computer for støv. Vi laver et servicetjek, for at få din computer til at yde dens maksimale. Læs mere om virusfjernelse og hvordan vi kan hjælpe dig af med virus.

I et servicetjek får du:

Her ses et servicetjek, din computer vil modtage, hvis du bestiller et servicetjek