Hvorfor skal en computer renses og have et servicetjek?

En computer bliver hurtigt støvet – for den er måske den største støvmagnet, du har, i dit hjem eller virksomhed.

En computer har brug for frisk luft for at kunne afkøle sine komponenter, heriblandt processor og grafikkort. Hvis disse komponenter ikke bliver kølet ordentligt ned, vil computeren miste ydeevne, fordi computeren overopheder. Dette giver både en dårlig oplevelse, men det gør også, at computerens levetid bliver væsentligt kortere.

En meget simpel computerrengøring foregår med komprimeret luft. Dette kan du også selv gøre, men vi renser din computer helt fra bunden, så den bliver så ren, som hvis den var kommet lige fra fabrikken. Vi skifter endda også kølepastaen på din computer for dig, hvis det er nødvendigt.

Din computer skal behandles ligesom din bil

Du vil opleve langt bedre levetid af din computer, hvis du renser den minimum én gang om året. Vi renser ikke kun din computer, men vi laver også et servicetjek, som inkluderer en opdatering af dine drivere og optimering af dit styresystem.

Tegn på at din computer har meget støv:

  • Din computer larmer meget.
  • Din computer bliver meget varm, giver en dårlig brugeroplevelse og har en væsentligt forkortet levetid.
  • Computeren slukker uden grund.
  • Din computer er meget langsommere end tidligere.
Computer rensning

Vi renser ikke kun din computer. Vi laver også et servicetjek

Vi renser ikke kun din computer for støv. Vi laver også et servicetjek for at få din computer til at yde det maksimale. Læs mere om virusfjernelse og om, hvordan vi kan hjælpe dig af med virus på din computer.

I et servicetjek får du:

Her ses det fulde servicetjek, som vi giver din computer, når du bestiller et servicetjek.