IT-sikkerhed

Tag din IT-sikkerhed alvorligt. Også selvom du er en mindre virksomhed. Det kan koste din forretning, hvis du ikke har styr på sikkerheden. Find ud af, hvor din virksomhed er udsat med en rapport og en handlingsplan.

Kontakt os

Kontakt Oliver idag
Support +45 50 70 60 23
Support@itloesningen.dk

Det handler ikke bare om at have et anti-virus program

Få en pris

Det behøver ikke at koste en halv bondegård

Truslen har aldrig været større, end den er i dag. Start i dag med at kontakte IT Løsningen, og lad os gennemgå dine systemer og komme med en skræddersyet IT-sikkerhedsrapport for din virksomhed.

Dette hører vi tit: “Min virksomhed er for lille til, at hackerne gider bruge tid på mig”. Cyberangribere er ligeglade med virksomhedsstørrelsen – de kaster et bredt net og går efter hvem som helst. Historisk set har de sigtet efter små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med et stramt IT-budget, som normalt ikke har den stærkeste IT-sikkerhed.

En fysisk firewall glemmes tit i IT-sikkerhedsplanen. Mange mener, det er nok med en software firewall, som blot åbner og lukker porte på netværket. Dette er ikke nok i dag, og derfor skal du huske at investere i en NextGeneration Firewall, som kan stoppe uønskede indtrængere, som prøver at få adgang til din virksomheds netværk og systemer.

Mange, som bruger Microsoft 365, er ikke klar over, at der ikke tages backups af deres data i skyen. Derfor tilbyder vi en ekstern backupløsning, som kan bruges i tilfældet af, at du bliver hacket, eller hvis du kommer til at slette en fil ved en fejl.

Microsoft anbefaler, at du regelmæssigt tager backups af din egne data.

IT-sikkerheden kan øges markant ved at isolere trafikken fra enhed til enhed. Kort beskrevet bør du sørge for at separere dine enheder på netværket internt, så kun det nødvendige hardware skal “snakke sammen” og køre på samme VLAN. Dette kunne fx være din computer og printer. Disse to enheder skal “snakke sammen” for, at du kan printe dine dokumenter, hvorimod din private mobiltelefon ikke behøver at kunne “snakke” med din arbejdscomputer og printer.

Dette sikrer imod, at hvis din private mobiltelefon skulle have en virus, så kan den ikke sprede sig til din arbejdscomputer og printer, da de kører på en lukket og separeret VLAN.