IT drift, support og indkøb

Hos Oliver er vi din pålidelige IT-partner for små og mellemstore virksomheder. Vi sikrer, at du altid har ro i sindet, når du træffer teknologivalg. Undgå fejlkøb og investér med tillid, da ingen vigtige IT-beslutninger bør tages uden rådgivning fra Oliver.

Tilbud på it drift og support

Kontakt Oliver idag
Support +45 50 70 60 23
Support@itloesningen.dk

oliver going to office

IT som vi mener det bør være

Få en pris

Gode grunde til at have en fast samarbejdspartner

Ved at vælge en fast samarbejdspartner, sikre du et større overblik over dit IT. Derudover ville IT-sikkerheden være mærkant højere, da vi kender dine løsninger fra ende til anden. Din oplevelse med at få support, ville også være simpelt, hurtigt og mere effektivt, da vi kender din IT-historik samt behov, hvilket sikrer dig den bedste support og service fremadrettet.

Normalt har de fleste brug for en fastprisaftale. Det er dog ikke altid at behovet er stor nok i alle virksomheder. Dette vurderes fra kunde til kunde. Derfor tilbyder vi også løbende IT-support på timebasis.

Få kortlagt og dokumenteret dine it-systemer, så forståelsen og specialviden ikke pludselig forsvinder.

Der er ingen gemt agenda, tværtimod får du hudløs ærlig rådgivning og et samarbejde i en rigtig høj kvalitet, der arbejder for dine behov.

Udover at afhjælpe it-problemer via fjern- og telefon support. Så kommer vi også  ud på jeres adresse og yder IT-support.