IT Løsningen er en dansk IT-virksomhed, som er ejet af Oliver Lundby. Oliver startede IT Løsningen fordi han havde stor interesse og viden inde for IT. Det startede med kun at være IT Support, men i dag har Oliver startet en Webshop, hvor han sælger brugte computere. Formålet med webshoppen er, at man kan købe computere samme sted, hvor man kan få hjælp til sine IT-problemer. Hos IT Løsningen kan du være sikker på at få god service, og en computer som bare virker!

Om Oliver Lundby

Jeg hedder Oliver Lundby og driver i dag firmaet “IT Løsningen”

Jeg har som helt lille interesseret mig for IT.

I en alder af bare 4 år stiftede jeg bekendtskab med en computer, og lige siden har jeg interesseret mig for IT. Mine forældre så at jeg havde en stor interesse i computere, og som 6-årig fik jeg min første computer. En maskine som blev købt af brugte dele og derefter samlet.

Dette tog hurtig fart da jeg lærte en masse på egen hånd og allerede i 3. klasse begyndte jeg at hjælpe lærer og elever med deres IT-problemer. Jeg blev hurtig kaldt ”ham der var god til computere”. 

Dette betød at hver gang mine venner eller familie havde problemer, ringede de altid til mig og spurgte, om jeg kunne komme og kigge på det. Jeg gjorde dette i mange år, og fik rigtig god respons på det arbejde jeg lavede. Dette fik mig til at tænke på, om jeg kunne hjælpe flere end bare mine venner og familie. Jeg begyndte derfor at lave en hjemmeside, fik mig et CVR-nummer og nu driver jeg ”IT Løsningen”, hvilket ikke været andet end den rette beslutning. Jeg elsker det jeg laver. Det at hjælpe andre mennesker med at opfylde og hjælpe med IT er bare det bedste. 

 

Kom i kontakt med os

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.