Et godt samarbejde 

Et pålideligt og ærligt samarbejde er vejen frem.

Vi gør ikke som de andre i branchen, Vi har ingen binding på vores løsninger, og er ærlige omkring din opgave. Derudover tager vi ikke bare ordre ind, som vi bliver tilbudt. Det er vores mål at vores kunder skal have den bedste mulige værdi ud for deres beskrevne behov. Får de ikke det hos os, takker vi pænt nej tak til opgaven.

Vi elsker at hjælpe vores kunder, med at få en mere tryg og problemfri hverdag.

Hos IT Løsningen kan du i dag få personlig IT Support, salg og vejledning. Vi hjælper både private og virksomheder med at holde styr og orden på deres IT. Vores mission og passion er at skabe de bedste omstændigheder for små og mellem store virksomheder, samt private. Vi ville sørge for at du er bliver IT-tryg i hverdagen. Vi går altid det ekstra skridt for at gøre dig 110% tilfreds. Vi lever af vores glade kunder – derfor får du ikke kun en IT supporter, men også en samarbejdspartner, som kan hjælpe og vejlede dig til den bedste løsning for dig.

IT Løsningen blev stiftet i 2017 på Hovedvejen i en lille by som hedder Øm. Vi er i dag flyttet ud til byen Osted. Her kan vi skabe de bedste omstændigheder når du som kunde skal bruge teknisk rådgivning, hjælp til problemer samt fejlsøgning og udbedring af fejl på dine elektronikprodukter. Det kalder vi service og enkelhed.

IT Løsningens vision er at gøre det meget nemmere for kunden at vide lige præcis, hvor de skal gå hen, hvis der skulle opstå problemer med deres produkt eller har brug for personlig vejledning og hjælp.

Vi har i dag 300+ kunder, og dem hjælper vi hverdag med at gøre deres hverdag simpel, enkelt, og mere problemfrit. Vi lover dig at du ikke bliver skuffet.

Oliver Lundby

Lidt om ejeren af IT Løsningen – Oliver Lundby

Hvor skal man starte, når man har interesseret sig for computere hele sit liv?

På mit CV kunne jeg skrive, at jeg som 6-årig fik min første computer – og der gik ikke lang tid, før jeg begyndte at samle mine egne maskiner fra bunden.

Op gennem folkeskolen var jeg IT-problemløseren for både lærere og elever, og det fortsatte i min studietid på handelsskolen. Det samme gjorde sig gældende i min omgangskreds. Var der IT-problemer, blev jeg kontaktet. Efterfølgende læste jeg til IT, og en drøm begyndte at tage form.

I 2018 fik jeg egen hjemmeside og CVR-nr., og i dag driver jeg IT Løsningen med professionel IT-support, webshop og værksted.

Mine kunder består både af selvstændige erhvervsdrivende, forretninger og butikker i forskellige brancher samt en del private kunder med vidt forskellige behov, der alle bliver serviceret efter samme koncept – høj personlig service til en overkommelig pris.

For mig er begrebet service ikke blot et fint ord på et stykke papir – det har jeg bygget hele min virksomhed op omkring. I alle opgaver medtænker jeg altid kundens reelle behov og økonomi, så man ikke får investeret i en Storebæltsbro, hvis man bare skal over en å.

Mine værdier bygger på service, troværdighed og kvalitet. Og så elsker jeg mit arbejde. Det tror jeg også mine kunder kan mærke.

Kom i kontakt med mig

    Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik