Et godt samarbejde 

Et pålideligt og ærligt samarbejde er vejen frem.

Vi gør ikke som de andre i branchen, Vi har ingen binding på vores løsninger, og er ærlige omkring din opgave. Derudover tager vi ikke bare ordre ind, som vi bliver tilbudt. Det er vores mål at vores kunder skal have den bedste mulige værdi ud for deres beskrevne behov. Får de ikke det hos os, takker vi pænt nej tak til opgaven.

Oliver Lundby

Lidt om ejeren af IT Løsningen – Oliver Lundby

Hvor skal man starte, når man har interesseret sig for computere hele sit liv?

På mit CV kunne jeg skrive, at jeg som 6-årig fik min første computer – og der gik ikke lang tid, før jeg begyndte at samle mine egne maskiner fra bunden.

Op gennem folkeskolen var jeg IT-problemløseren for både lærere og elever, og det fortsatte i min studietid på handelsskolen. Det samme gjorde sig gældende i min omgangskreds. Var der IT-problemer, blev jeg kontaktet. Efterfølgende læste jeg til IT, og en drøm begyndte at tage form.

I 2018 fik jeg egen hjemmeside og CVR-nr., og i dag driver jeg IT Løsningen med professionel IT-support, webshop og værksted.

Mine kunder består både af selvstændige erhvervsdrivende, forretninger og butikker i forskellige brancher samt en del private kunder med vidt forskellige behov, der alle bliver serviceret efter samme koncept – høj personlig service til en overkommelig pris.

For mig er begrebet service ikke blot et fint ord på et stykke papir – det har jeg bygget hele min virksomhed op omkring. I alle opgaver medtænker jeg altid kundens reelle behov og økonomi, så man ikke får investeret i en Storebæltsbro, hvis man bare skal over en å.

Mine værdier bygger på service, troværdighed og kvalitet. Og så elsker jeg mit arbejde. Det tror jeg også mine kunder kan mærke.

Kom i kontakt med os

    Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik