Alt-i-en-løsning til virksomhedens PC’ere. ITL Backup sikrer en enkel måde at gendanne enten en enkelt fil eller hele PC’en med vores billedbaserede sikkerhedskopiering. Vores cloud backupløsning gør det nemt at:

  • Gendanne individuelle filer eller mapper
  • Lave tilbagerulning, hvis du skulle blive angrebet af ransomware
  • Gendanne mistede eller stjålne computere
  • Virtualisere PC’en, så du kan bruge den online

Pålidelig backup

Hvis dine computere skifter til et andet netværk, eller de bliver slukket, og forbindelsen bliver afbrudt, så bliver sikkerhedskopieringen blot sat på pause.

Backuppen genoptages automatisk lige så snart, forbindelses er oprettet igen. Det betyder, at dine medarbejdere ikke skal bekymre sig om, hvorvidt deres backups faktisk fuldføres, hvis forbindelsen skulle tabes.

Bekræftelse af skærmbillede

Skærmbilledet validerer, om sikkerhedskopien fungerer, som den skal. Du bliver advaret helt automatisk, hvis der opstår problemer med din backup.

Gendan fra ransomware

Gendan hurtigt dine brugerdata, hvis din virksomhed skulle blive angrebet af ransomware.

Én pris, 1 TB plads

ITL Backup er bygget til at beskytte PC’er, som har datamængder, der fylder op til en hel terabyte. Der er ingen gebyrer for overskud, og ingen ekstra gebyrer for at gendanne eller gøre din backup virtuel.

Hardware fri backup 

ITL Backup er en imagebaseret backup-løsning, hvor der ikke er behov for at skaffe eller administrere yderligere hardware.