Skræddersyet byg selv gamer pc

Drømmer du om en vild gamer pc? Men du kan ikke overskue at bygge din egen computer? Så er du kommet til det rette sted. Vi bygger netop gamer computere, som er skræddersyet til hvordan du gerne vil have den. Du kan selv vælge, hvordan computeren skal se ud, og hvad for nogle dele computeren skal have. Det eneste du skal gøre, er at fortælle os hvordan du gerne vil have computeren. Vi vil stå for køb af dele samt samlingen af computeren

Byg selv office stationær

Skal i bruge en computer til kontoret? Så skal du vælge denne løsning. Vi hjælper med at bygge en computer, som er skruet sammen til, hvad i skal bruge computeren til. Under denne løsning skal i fortælle os, jeres behov, og hvor stort jeres budget er. Derefter vil vi straks gå i gang med at bygge computer til jer! Denne løsning er den billigste på markedet, og er vejen frem til en billigere computer der passer til brugernes behov, hvis man ikke har særlig mange penge at bruge.

Fordele

Fordelene ved at bygge ens egen computer er simpel. Du betaler ikke for mærket af computeren. Du vil heller ikke ende op med en computer, som er fyldt med reklamer og andet software, som gør computeren langsommere. Ved denne løsning er du også opgraderings klar!