Fordele

Fordelene ved at bygge din helt egen computer er mange. Du betaler ikke for computerens brand eller varemærke. Du kommer heller ikke til at få en computer, som er fyldt med reklamer og andet software, som gør den langsommere. Ved at vælge denne løsning bliver du også opgraderingsklar!

Gaming PC

Skræddersyet byg selv gamer-PC

Drømmer du om en vild gamer-PC? Men kan du ikke overskue at skulle bygge din egen computer? Så er du kommet til det rette sted! Vi bygger nemlig gamercomputere, som er skræddersyet til, hvordan du gerne vil have den. Du kan selv vælge, hvordan computeren skal se ud, og hvilke dele computeren skal have. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os, hvordan du gerne vil have din computer. Så står vi for at indkøbe de separate dele og samle din computer.

Byg selv PC

Byg selv office-stationær

Skal du bruge en computer til kontoret? Så skal du vælge denne løsning. Vi hjælper dig med at bygge en computer, som er skruet sammen efter det, som du planlægger at bruge computeren til. Ved denne løsning skal du oplyse os om dit behov, og hvor stort dit budget er. Derefter går vi straks i gang med at bygge din computer til dig! Denne løsning er den billigste på markedet og er vejen til en billigere computer, der passer til dine behov – også hvis du ikke har særligt mange penge at bruge på en ny computer.

Vil du gerne havde bygget en skræddersyet computer?

Frygt ej, brug kontaktformularen til højre, så sørger vi får at du kommer tættere på drømmen om en skræddersyet computer. Vi kontakter dig næmmere omkring dine drømme, budget og behov. 

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

    Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik