Professionel IT Support til private og virksomheder i Roskilde

Er du fra Roskilde? Det er vi netop også! Hos os kan du få et stærkt tilbud på IT support i Roskilde og omegn.

Som vores navn IT Løsningen antyder, arbejder vi dagligt med, at løse computerproblemer og yde IT support. Som team brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder – uanset om det er privatkunder eller virksomheder. Vi tilbyder et bredt og omfattende sortiment af ydelser, og derfor kan vi løse et hvert IT relateret problem eller finde løsninger, der passer perfekt til vores kunder. Vi bestræber os på altid at kunne tilbyde den letteste og mest effektive løsning, hvilket også er årsagen til at vi gør brug af fjernsupport, når vi løser IT relaterede problemer for vores kunder. Med fjernsupport slipper kunderne for fysisk at skulle møde op på vores adresse med deres computer, da vi kan løse problemerne og yde IT support direkte på computeren, uanset hvor den befinder sig.

Hos IT Løsningen er du sikret professionel og erfaren IT service, der kan løse dine problemer sikkert og effektivt. Vores kompetente og dygtige medarbejdere skaber løsninger og ser mulighederne for dig, så du selv slipper for, at skulle rode med besværlige computerproblemer. Hjælp til computerproblemer kan være et omfattende projekt, men vi ønsker at gøre hele processen hurtig, nem og effektiv for alle vores kunder.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Opsætning af fuldautomatisk backup (Cloud og fysisk)
 • IT-Sikkerhed
 • Virusbeskyttelse
 • Opsætning og vedligeholdelse af servere
 • Installation af Software
 • Overvågning af systemer (Automatisk Patchmangement)
 • Opsætning af netværksprinter
 • Indkøb og opsætning af computere og andet IT-udstyr
 • Administration af jeres Microsoft Office Licenser

Vi tilbyder løsningsgaranti

Hos os betaler du kun, hvis vi løser opgaven tilfredsstillende – og det er ligemeget om der er tale om en omfattende virusfjernelse, eller en mindre opgradering af computeren. Det kalder vi løsningsgaranti og det er din garanti for IT support af den højeste kvalitet. Vi har ingen skjulte agendaer, men tilbyder hudløs ærlig IT rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Fri IT Support

Med et IT abonnement og Fri IT Support får du din helt egen og personlige IT supporter. Din IT supporter hjælper dig med generel IT vejledning, køb af udstyr samt løser de problemer, der nu engang måtte opstå med dit IT udstyr. Derudover kender supporteren din IT historik samt behov, hvilket vil give den bedste support og service fremadrettet.

Med et IT abonnement hos IT Løsningen får du ubegrænset IT support, både fysisk på din adresse eller via fjernsupport og inden for vores normale åbningstid, kan du kontakte os lige så meget du ønsker via telefon eller mail. Med et abonnement bliver du vores højeste prioritet og du vil derfor altid være forrest i køen, før vores normale kunder uden abonnement. Se mere omkring vores IT abonnementer og brug vores prisberegner, så i kan få et godt overblik over jeres IT-udgifter.

Løbende IT Support.

Vi har selvfølgelig fuld forståelse for at vores kunder har forskellige IT behov. Derfor tilbyder vi også løbende IT support på timebasis, hvis dette ønskes. Se vores priser, og kontakt os for at høre mere omkring dine muligheder med løbende IT Support.

KONTAKT – RING – 50 70 60 23


Hos IT Løsningen står vi klar til at imødekomme dine behov – Vi finder en skarp pris på IT Support uanset om du er virksomhed eller privatkunde.

  Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik

  Kunne du tænke dig at høre mere? Kom i kontakt med os i dag.