Du får professionel computer reparation efter dine behov. Computeren er blevet en stor del af hverdagen og arbejdslivet, og af samme årsag er det nødvendigt, at den fungerer til enhver tid. Grundet forskellige typer af uheld kan der dog opstå problemer med din computer, der vil kræve den ene eller den anden slags IT-reparation for at afhjælpe problemet.

Vi hjælper dig videre på en hurtig og effektiv måde, så du får din computer igen med det bedste resultat. Grundet vores mange års erfaring og stærke kompetencer kan vores dygtige medarbejdere lokalisere det pågældende problem og effektivt løse det, så du kan komme tilbage til din hverdag – uden IT-problemer!

Hvad kan vi reparere?

Før enhver type reparation af din computer udfører vi en gratis fejlsøgning af din computer eller Mac. På baggrund af fejlsøgningen udarbejder vi så et tilbud på, hvad der skal repareres. I mange tilfælde kan problemet være opstået et helt andet sted end forventet, hvilket blot udsætter det egentlig problem. Gennem vores effektive og kvalitetsbevidste fejlsøgning finder vi det reelle problem og løser det med det samme! Hos os tager en typisk computerreparation mellem 1-3 dage afhængigt af, hvad der skal repareres, og hvor komplekst problemet er.

Her ses eksempler på hvad vi kan lave af reparationer. Hvis det, du leder efter, ikke står her, kan du altid kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål:

Det er meget forskelligt fra reparation til reparation. Typisk tager en reparations opgave ikke mere end 1-3 hverdage.

Nej der ville aldrig ske noget med dine data. Hvis problemet med din computer, kan løses via en re-installation af dit styresystem, ville vi altid på forhånd tage backup af dine ting. Vi udfører aldrig reparationer uden kundens accept.

Det er meget forskelligt. Der kan være mange ting galt med en computer. Vi ville ikke kunne give dig en specifik pris uden nogen form for fejlsøgning af din maskine. Vi ville udefra fejlsøgningen give et uforpligtende tilbud, som du altid kan takke nej eller ja til.

Det er altid en vundering sag, om det kan betale sig at reparer på en gamle maskine. Det går netop helt an på hvad der er gået i stykker. Vi tager altid sagen med kunden, og finder frem til den bedste løsning ud fra hver enkelt kunde situation.

Her ligger vores værksted:

Vores værksted ligger i Roskilde. Her udfører vi reparationen af din computer. I tilfælde af at der er behov for en akut IT-reparation eller andet, så vil vi anbefale dig at overveje at kontakte vores fjernsupport. Her udføres hjælpen effektivt over internettet, og det er et billigt alternativ. Vi ønsker altid at tilbyde dig som kunde den bedste service. Kontakt os derfor endelig, hvis du har spørgsmål eller er tvivl om, hvilken type af computerreparation der er den rette for dig.

Adresse: Hovedvejen 181B , 4320 Lejre