Vi hos IT Løsningen tilbyder dig professionel computer reparation efter dine behov. Computeren er blevet en stor del af hverdagen og arbejdslivet, og af samme årsag er det nødvendigt, at den fungerer til enhver tid. Præg af både spild og uheld kan man komme ind i problemer, der vil kræve den ene eller den anden IT reparation for at komme til bund i problemet.

Det kan variere alt afhængig af brugen af den enkelte computer og foranstaltningerne hvilke problemer, der gør sig gældende. Hos IT Løsningen hjælper vi dig videre på en hurtig og effektiv måde, så alle parter kommer ud med det bedste resultat. Gennem mange års erfaring og stor kompetence kan vores dygtige medarbejdere lokalisere det pågældende problem og komme til bunds i det, så du kan komme tilbage til din hverdag.

Hvad kan vi reparerer?

Forinden enhver reparation af computer vil vi lave en gratis fejlsøgning af din computer eller Mac, og vil derefter lave et tilbud på, hvad der skal repareres. I mange tilfælde kan problemet være opstået et andet sted end forventet, hvilket blot udsætter det egentlig problem. Gennem vores effektive og kvalitets stærke fejlsøgning vil det egentlig problem ses og løses på stedet. Computer reparation hos os tager omkring 1-3 dage, afhængigt af hvad der skal repareres, og hvor komplet det enkelte problem måtte være.

Her ses eksempler på hvad vi kan lave af reparationer. Hvis det du leder efter, ikke står her, kan du altid kontakte os.

Her ligger vores værksted:

Vores værksted er at finde i Roskilde. Her vil vi udføre din computer reparation udfra dine problemer. I tilfælde af der er tale om en akut IT reparation eller andet, så vil vi anbefale dig at se nærmere på vores fjernsupport. Her vil hjælpen udføres over nettet, samt ligeledes være effektivt og et billigt alternativ. Vi ønsker altid at tilbyde vores kunder den bedste service. Kontakt os derfor endelig hvis du måtte have nogle spørgsmål eller tvivl om hvilken computer reparation, der er nødvendig for dig.

Adresse: Hovedvejen 18 Øm 4000 Roskilde