Trådløs forbindelse

Trådløs forbindelse

Oplever du problemer med din trådløse forbindelse? Vi er eksperter i fejlsøgning og opsætning af din trådløse forbindelse og afhjælpning af dine netværksproblemer. Har du en langsom forbindelse, kan det skyldes mange ting.

Switch

Kabelforbindelser

Oplever du problemer med din kabelforbindelse? Vi hjælper med at finde løsningen på problemet. Vi fejlsøger, uanset om det er dit eget udstyr eller din udbyders.

Netværksproblemer kan skyldes WiFi-problemer

WiFi-problemer kan skyldes mange forskellige årsager, som gør, at forbindelsen ikke fungerer optimalt. Derudover kan din trådløse WiFi-forbindelse fungere mindre optimalt, hvis den ikke er opsat korrekt. Så kan du risikere, at du ikke får den fulde bredbåndsforbindelse, som du ellers betaler for. Mange af de typiske årsager til, at en WiFi-forbindelse ikke fungerer ordenligt, kan være:

  • Dårlig placering af din trådløse router
  • En trådløs enhed, som laver forstyrrelser på WiFi-forbindelsen.
  • Din trådløse router er gammel og opfylder ikke dine behov.
  • Din router er defekt.
  • Routeren skal opdateres.
  • Du er måske i en større bygning, som kræver flere forstærkere til at kunne dække hele bygningen.
  • Din trådløse router kører på samme kanal eller frekvens som resten af netværkene i området.

Vi hjælper med at tjekke disse ting. Hvis du har en dårlig WiFi-forbindelse, skal du endelig kontakte os, så du kan høre mere om en anden WiFi-løsning, som passer bedre til dit behov og budget.

Opsætning og optimering af trådløst netværk

Du har allerede en trådløs forbindelse, men oplever større problemer med dækning og hastigheden? Tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer ud på din adresse, hvor vi måler din forbindelse og giver vores kvalificerede bud på en god løsning, som vil passe dit behov og budget. I dag er internettet et af de vigtigste arbejdsredskaber i vores hverdag, som bare skal fungerere. Lige meget om du er i en mellemstor virksomhed eller bare er derhjemme i privaten. Ligesom strøm, vand og varme er super vigtige for at kunne bo ordenligt, er en god og stabil netforbindelse i huset næsten lige så vigtigt.

Hos IT Løsningen hjælper vi også gerne med at opsætte routere fra de forskellige internetudbydere, som findes i Danmark. De routere, som kommer med folks internetabonnement, ligner meget hinanden, og derfor kan vi hjælpe, uanset om du har Yousee- eller Teliaabonnement. Kontakt os endelig, og få en pris på opsætning og optimering af din trådløse forbindelse. – Har du allerede sat din router op og bare skal have hjælp til at optimere din trådløse forbindelse? Det hjælper vi dig selvfølgelig også med. Kontakt os i dag!

Problemer med din kabelforbindelse?

Oplever du forstyrrelser på din kabelforbindelse? Så er du kommet til det rette sted. Hos IT Løsningen er vi netop eksperter i at finde fejl på kabler, opsætning, og internetudstyr. Er dit netværksudstyr ikke dit eget? Ingen problemer – vi kan sagtens afhjælpe eventuelle fejl på din udbyders udstyr også.

Opsætning af netværk og din kabelforbindelse

Vi ser tit, at virksomheder og private har mange enheder, som forstyrrer hinandens kabelforbindelser og netværk. Det er supervigtigt at opsætte et begrænset antal af DHCP-adresser til de ukendte og nye enheder på netværket, hvor resten af de faste enheder ligger uden for DHCP-adressefeltet og har deres egne adresser altid. På den måde kan alle enheder på netværket altid finde hinanden uden at skulle ændre på indstillinger eller lignende. Med denne opsætning kan man udelukke adressekonflikter, så risikoen for netværksproblemer gøres minimal.

Kontakt os og få hjælp i dag – Ring – 50 70 60 23


Hos IT Løsningen står vi klar til at imødekomme dine behov – vi giver dig en skarp pris på internet, fejlsøgning, opsætning og optimering, uanset om du er privatkunde eller repræsenterer en virksomhed. Kontakt os i dag!

    Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik