Hvilket anti-virus program skal jeg bruge?

IT sikkerhed

Vi bliver spurgt rigtig tit om dette spørgsmål, og vi svarer altid det samme. Det går altid an på, hvad du bruger din computeren til. Hvis du bruger din computer privat, skal du bare bruge den indbygget Windows Defender, som helt automatisk kører på din computer, når du kører med Windows 10. Det var ikke ligesom i Windows 7 dagene, hvor det første du gjorde var at hente et anti-virus program fra en anden udbyder. I dag følger Windows Defender helt gratis med i alle Windows 10 versioner.

Men er Windows Defender godt?

Ja faktisk. Det fungerer rigtig fornuftigt. Windows Defender score 99,8% i “Real-World Protection Test”. Derfor anbefaler vi til private brugere, at lad vær med at bruge flere hundrede kroner om året på anti-virus. Windows Defender fungerer netop super godt, og hvis du bruger din sundefornuft, ville vi garantere at du rigtig godt beskyttet.

Hvad så med virksomheder?

Til virksomheder anbefaler vi altid at i køber Bitdefender Endpoint til alle jeres enheder. Det giver netop den største beskyttelse mod hackere, ransomware, malware osv. I kan købe IT Løsningen’s IT-sikkerhedspakke, som indeholder, Bitdefender Endpoint. Vores IT-sikkerhedspakke kan købes her – Bliv sikker i dag.

I driver en virksomhed, og derfor er jeres data også mere vær, end den private bruger. Derfor er det super vigtig at i har styr på jeres IT-sikkerhed, så i ikke havner i hackernes hænder. Kontakt os, hvis i har brug for hjælp til IT-sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ring
Priser
Vidensbasen
Kontakt