Hvad koster fjernsupport?

Her ses vores priser på fjernsupport. Du betaler kun, hvis opgaven bliver løst.

30 minutters fjernsupport
Kr. 349 ,-
Personlig computerhjælp
Du har løsningsgaranti?
Flere timers fjernsupport
Kr. 349,-/½ time
Personlig computerhjælp
Du har løsningsgaranti?

Hvad er fjernsupport?

Fjernsupport er den nye og effektive måde at hjælpe kunder med deres IT-problemer, hvor end man er placeret i landet. Fjernsupport er et meget nemmere og billigere værktøj for både kunder, og ham der skal udføre IT-hjælpen. Endvidere vil det ikke nedsætte hverken brugervenligheden eller sikkerheden. Det vil tværtimod udføres uden videre forberedelsestid eller besværlige trin, som kan være til stor gene for kunden, der blot ønsker at komme videre fra problemet. Fordelene er mange og ligeledes er besparelserne, derfor er det en win win situation for alle parter, hvor der hurtigt og effektivt skabes løsninger uden videre foranstaltninger.

Kunden skal ikke vente eller tænke på, at der kommer en IT-mand indenfor deres dør. Det er både omkostningsfuldt og tidskrævende. Her vil fjernsupport både lette hele arbejdet såvel skabe løsninger hurtigere for alle parter. Alt den unødige ventetid og spildtid med transport og lignende vil ikke længere være en realitet. Fjernsupport fungerer netop over internettet. Så længe man har en computer til rådighed, som kan gå på internettet, kan man udføre fjernsupport på et hvilket som helst givent tidspunkt. Det eneste kunden skal gøre, er at klikke på ”Start computerhjælpen” under siden priser.

Hvis du har en aftale, så skal du bare give den kode, som du får udleveret. Du skal tillade, at vi kan få adgang til din computer. Efter dette skal du bare læne dig tilbage, så kigger vi på problemerne. Gennem et sådanne samarbejde vil problemerne kunne løses på stedet og gennem en enkel og velfungerende kommunikation. Ligeledes vil det være muligt for dig at følge med i problemløsningen til enhver tid.

Løsningsgarantien gælder ikke på ens abonnement. Det er kun forbeholdt traditionel fjernsupport.

Har du flere spørgsmål vedrørende fjernsupport eller andet, så kan du ringe til os på 50706023 eller sende en mail, så vil vi med glæde uddybe eller vejlede dig til den bedste løsning.

Sådan fungerer fjernsupport:

Det er ikke længere besværligt eller tidskrævende at løse IT problemer. Vi hos IT løsningen arbejder hver dag med at skabe de bedste forudsætninger for dig. I anvendelse af Teamviewer løser vi dine problemer på stedet. Teamviewer er verdens førende inden for fjernsupport og er med deres nye teknologi og høje sikkerhed med til at gøre verden et mindre sted. Mulighederne er blevet mange, og der er god grund til at benytte sig af dem. Endvidere vil alt hjælpen og løsningen foregå helt gennemsigtig, da man kan følge med på egen skærm. Programmet giver muligheden for, at vores dygtige og kompetente medarbejdere kan få adgang til din skærm og løse problemet, som var de lige ved siden af dig.

Online Computerhjælp

1. Du ringer eller skriver til IT Løsningen, og forklarer om dit problem.

Online Computerhjælp

2. Vi bruger et program, som opretter forbindelse til din computer, så vi kan løse og kigge på problemerne. Programmet hedder Teamviewer

Start Computerhjælpen
Online Computerhjælp

3. Vi løser problemerne, og du ville hele tiden kunne følge med på skærmen. Du ville blive ringet op igen, når vi har løst dine problemer.

Ansvar og sikkerhed ved fjernsupport

Kontakt os gerne, hvis du har brug for mere information eller uddybende forklaringer.

Send os en mail eller giv os et kald

Ring: 50706023

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

Tjek også vores IT Abonnementer

Få mere for dine penge med vores IT Abonnementer. Her er du sikrede fjernsupport, når du mest har brug for det.

Vi har udviklet en løsning til dig, så du får meget mere for dine penge. Vores it abonnementer indebærer kvalitetshøj og professionel service, hver gang problemet skulle være ude. Her er du sikrede fjernsupport, når du har allermest brug for det. Vi ønsker at gøre hele processen nemmere for vores kunder og give dem den bedst mulige service. Endvidere skal du ikke bekymre dig om prisen, da det vil være til en fast månedlig pris.

Læs mere omkring vores IT Abonnementer, for at få mere information.

Standard, én enhed
119,99kr./md
100r. I oprettelse
Ubegrænset computerhjælp via fjernsupport
1 enhed?
Ingen binding
Alle hverdage?
25% rabat på timelønen hvis din personlige supporter skal komme på besøg.
Tilmeld dig
Virksomhedsejeren
Kontakt os
Få en aftale som passer lige præcis til jeres behov
Ubegrænset computerhjælp via fjernsupport
Enheder efter aftale
Ingen binding
Hverdage, weekender og helligedage.
25% rabat på timeløn hvis din personlige supporter skal komme på besøg.
Kontakt os