Har din computer fået virus? Vi laver virus fjernelse 

En virus kan være mange ting. Det er dog oftest et software- eller computerprogram, der overfører kopier af sig selv til andre computere, uden at brugeren ved det. I mange tilfælde er en computervirus udviklet til at udføre funktioner, som ejeren eller brugeren af computeren ikke er interesseret i. Indikationer på at du har fået en computervirus kan være følgende:

  • Arbejder din computer meget langsomt?
  • Får du pop-upreklamer?
  • Lukker din computer dine programmer ned af sig selv?

Det er bare nogle tegn på, at din computer har fået virus. Det kan også være, at din computer sender spammails, uden du ved det. Alt afhængig af hvilken virus, der er tale om, så vil omfanget af skaderne variere. Nogle virusser vil kunne udføre stor skade og beskadige dine private data og arbejdspladsens data. Kan du genkende nogle af disse ting? Hvis du genkender tegnene, bør du kontakte IT Løsningen med det samme, så du kan finde ud af, hvilken virus der er tale om, inden det er for sent.

Der findes forskellige typer af virusser. Fælles er dog, at de er skabt med ondsindede hensigter og ofte med et særligt formål. Derfor er fjernelse af virus altid det optimale valg, da dine filer og data ikke kan sikres på andre måder. I takt med teknologiens udvikling, så skabes der også mere omfattende og ødelæggende virusser, der tilmed kan udnytte dine private oplysninger. Tøv derfor ikke med at gøre noget ved problemet, hvis du mistænker dun computer for at være blevet inficeret.

Vi fjerner virussen hurtigt, nemt og sikkert

Vi gennemgår hele din computer for at få den op at køre på den bedste vis igen – selv hvis din computer er blevet inficeret med en særligt farlig computervirus. Vi vil først undersøge, om din computers hardware er beskadiget, før vi begynder at fjerne virussen. Det er ikke altid til at vide, hvor stor en skade virussen har forvoldt. Det kan tilmed være, at din harddisk har taget skade. I dette tilfælde vil det slet ikke kunne betale sig at påbegynde en fjernelse af virussen, da det er for sent at rette op på skaden.

Er dit hardware ikke beskadiget, vil vi scanne og rydde godt op i din computers styresystem for at nå til bunds i, hvilken virus du har. Vi bruger vores eget værktøj, som kan finde frem til det skadelige software, som du har liggende på din computer. Herefter vil vi fjerne virussen og scanne computeren flere gange igennem for at sikre, at din computer er virusfri. Det er efter vores mening den mest effektive og holdbare virusfjernelse.

Uanset din situation så vil vi altid tilbyde dig den bedste løsning, som løser dine problemer til bunds. Det er ikke nok for os at skabe et overfladisk resultat. Tværtimod ønsker vi at skabe en sikker fremtid for dig med en grundig virusfjernelse.

Hvis din computer er meget slemt inficeret, tilbyder vi selvfølgelig at geninstallere dit styresystem.

Computer virus

Hvordan undgår du virus og malware?

Du vil aldrig kunne undgå virus 100%. Du kan dog minimere din risiko for at få computervirus ved at tage dig nogle forbeholdsregler for, hvordan du bruger internettet. Du skal også bruge din sunde fornuft, når du bevæger dig rundt på internettet. Vi har samlet et par gode råd, som du kan følge, for at undgå virus på din maskine.

  • Brug altid et antivirusprogram.
  • Hold dig væk fra gratis optimeringsprogrammer.
  • Åbn aldrig filer fra folk, som du ikke kender.
  • Køb kun fra hjemmesider, som du stoler på.
  • Husk at få et servicetjek hos os, som holder din computer sikker og hurtig.
  • Mails med mange stavefejl eller andet mistænkeligt skal du holde dig væk fra. Specielt når det gælder mails, hvor både dansk og engelsk er kombineret.
  • Hold dig også væk fra hjemmesider med vulgært indhold.

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, når du færdes på nettet. Malware og diverse virusser kan være overalt, og derfor bør du forholde dig kritisk til både indhold og afsender. På denne måde vil du kunne undgå mange problemer og uheldige situationer. Ligeledes er det vigtigt, at du ikke undervurderer det forebyggende arbejde. Her er det blandt andet vigtigt, at du opdaterer din software regelmæssigt. Hvis du ikke gør det, så kan du risikere, at din computers største sikkerhedshuller ikke er lukket, når der kommer nye former for virus. Hvis ikke du opdaterer dine programmer, risikerer du at være mere sårbar overfor malware og diverse virus.

Vi anbefaler envidere, at du jævnligt får foretaget et servicetjek af din computer. Dette bør blandt andet inkludere fejlsøgning, optimering og opdatering af din computer – alt afhængigt af hvad der måtte være behov for i din situation.

Se også vores tilbud af andre ydelser såsom: computerreparation, IT-support til erhverv og private eller rensning af computer.

Du kan altid spørge os, hvis du er i tvivl.