IT Hjælp til private og virksomheder i Roskilde

Søger du IT hjælp og kommer du fra Roskilde? Ja så er du kommet til det rette sted – vi hjælper nemlig både private og virksomheder i, og omkring, Roskilde hvis de har IT problemer.

Vores daglige arbejde består i, at yde IT hjælp og vores dygtige team brænder for at gøre en forskel for vores kunder, uanset om det drejer sig om en stor virksomhed eller en privatperson. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskelige ydelser, og derfor kan vi hjælpe med alt fra Fjernhjælp, Computer Reparation og Opgradering af din computer til virusfjernelse og meget andet. Ønsker du få IT hjælp uanset hvornår du måtte støde på et problem med din computer, så bør du kigge nærmere på vores IT-abonnementer. Dem har vi udviklet specifik til dette formål.

Hos IT Løsningen sikrer vores kompetente og dygtige medarbejdere, at du altid får top professionel IT hjælp, så dine problemer kan blive løst hurtigst muligt. Fra tid til anden kan IT hjælp være en omfattende opgave, men vi sigter altid efter at gøre hele processen smertefri og effektiv for vores kunder. Vores medarbejdere gør det let forståeligt for dig og løser dine IT problemer, på den bedst mulige måde.

Derudover tilbyder vi også løsningsgaranti. Du skal derfor kun betale, hvis vi har løst din opgave tilfredstillende, ligegyldigt om der er tale om IT Hjælp, eller en større virusfjernelse. Her finder du ingen skjult agenda. Hos os modtager du hudløs ærlig rådgivning og et samarbejde i en rigtig høj kvalitet, der arbejder for at du kan få løst dine problemer helt efter dine behov.

Fri IT Hjælp

Med Fri IT Hjælp abonnementerne løser vi typisk dine problemer via fjernsupport. Så længe du kan logge ind på computeren og har adgang til internettet, kan vi hjælpe dig. En af fordelene ved Fri IT Hjælp er at du slipper for, at skulle tænke på prisen, uanset opgavens omfang. Du betaler blot et fast beløb hver måned.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Fjernelse af Virus og Malware
 • Hastighedsoptimering
 • Klargøring af ny computer
 • Løsning af computerproblemer
 • E-mail løsninger, opsætning & hjælp
 • Backup og sikkerhed
 • IT Rådgivning

Her hos IT Løsningen står vi altid klar til, at vejlede dig – selvfølgelig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at finde løsninger og muligheder, der gør din hverdag nemmere med et minimum af IT-relaterede forhindringer. Mange er afhængige af at deres computer altid fungerer 100%, og vi kender fuldt ud til frustrationerne, når dette ikke er tilfældet. Det er nemlig uundgåeligt at der vil opstå problemer, fra tid til anden.

Slip for frustrationerne og tegn et IT abonnement igennem os – så har du altid ubegrænset IT hjælp til rådighed og vi sørger for, at få din computer til at virke korrekt igen, når du oplever problemer.

Løbende IT Hjælp

Ikke alle kunder har samme behov for IT hjælp som andre. Til dem, der ikke ønsker at tegne et abonnement, eller er usikre på hvor meget IT hjælp de skal bruge, tilbyder vi selvfølgelig også IT hjælp på timebasis. Du kan se vores priser her. Du er også mere end velkommen til, at kontakte os hvis du ønsker, at høre mere om dine muligheder for IT hjælp & support.

KONTAKT – RING – 50 70 60 23


Hos IT Løsningen står vi klar til at imødekomme dine behov – Vi finder en skarp pris på IT Hjælp til dig uanset om du er privatkunde eller en virksomhed.

  Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik

  Skal du bruge IT Hjælp? Kontakt os i dag på 50706023 – Eller klik på knappen til højre