Backup er din online forsikring

Online backup

Det ikke første gang du hører det – Backup er super vigtig. Dine virksomheds computere har alt jeres data liggende. Informationer som kunder, materialer, forhandlere, ordrer osv.. Du ville ikke bare blive ked af det, som virksomhedsejer, hvis disse data forsvinder, men du ville også miste en masse penge.. Det er alle indtægter, der er være tabt, når dine data er væk. Den tid som du og dine medarbejder skal bruge på at genskabe jeres data, kunne i have brugt den tid på at lukke nye ordre, og tjene flere penge. Lyder det ikke lidt træls? Vi hører desværre også om eksempler på nogle virksomheder som skal starte helt forfra..

Er det ikke nok information til at investere i en backup løsning til din virksomhed? Der er mange forskelige backup løsninger, alt efter virksomhedens behov. Hos IT Løsningen tilbyder vi fire forskelige løsninger, som kan købes på abonnement.

  • Cloud Backup er alt-i-en løsning til alle virksomhedernes computere. Det er en sikre og meget nem måde at gendanne enten enkelt filer eller hele computeren. Cloud Backup er netop en billedet baserede backup, som giver dig mulighed for at få tingene tilbage præcis som de var, da computeren gik sort eller blev hacket. Dette er løsning til virksomheden, som har computere hvor dataene ligge lokalt på maskinen. Cloud backup kan også bruges, hvis man gerne ville arbejde online. Du kan netop virtueliser computeren, som der er blevet taget backup af.  Så du kan bruge den online i gennem din browser. Her har du en  stor trykhed, da du er helt sikker på at du ikke mister noget som helst. Du er beskyttet med livrem og seler.
  • Eksterne harddiske er fint gemmested til alt dit data, som ville være laget uden for din computers lokale harddisk, man kan sætte det op, så harddisken tager backup hverdag. På den måde ville du altid kunne gendanne tilbage til dagen før, hvis du computer skulle gå i ned. Det er lidt billigere løsning, og du har ikke samme sikkerhed, som i vores andre løsninger. Hvis din computer bliver ramt at vira eller ransomware, ville denne backup løsning ikke altid kunne gendannes uden de store problemer, da den er tilsluttet computeren som er ramt. Den beskytter hellere ikke hvis harddisken og computeren bliver stjålet eller der er gået brand i jeres bygning.
  • Plus Backup er til jer som bruger G-suite eller Office 365. Mange virksomheder som bruger disse løsninger ved faktisk ikke at deres data ikke er sikker i skyen. Microsoft og Google anbefaler at man selv tager backup af ens data man har i deres tjenester. Plus Backup tager backup hver 4 time. Med denne løsning er du sikker på at du ikke mister noget, hvis i skulle blive ramt af vira eller ransomware. Som er ansvarlig for virksomhedens data, kan du få ro i sindet med denne løsning. I kan netop gendanne kritiske e-mails eller filer, på grund af brugerfejl eller hvis i skulle være ude for et hacker angreb.
  • ITL Cloud er vores løsning til en sikre fil-server, hvor vi har kontrollen.  Her leverer vi filsynkronisering og deling af virksomheds filer uden at bringe sikkerhed og effektivitet i fare. En cloud løsning, som indeholder alt det gode fra både Onedrive og G-suite. Her modtager du bare en sikker løsning, som også tager backup af alle jeres filer. Derudover er der også en meget høj sikkerhed i denne løsning end en normal cloud så som Onedrive og G-suite. Plus så modtager du en brugerflade som er super nem at arbejde i. Du ville med hjælp fra os kunne tilpasse løsningen, lige efter dit behov.

Ville du gerne føle dig tryg, så få en backup løsning hos os. Det kan spare dig for en masse penge og bekymringer.

Husk, det også er vigtig med et godt sikkerhedsprogram, så i ikke har ubudne gæster i jeres systemer og backup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ring
Priser
Vidensbasen
Kontakt