Hosted Desktop – Adgang til dit personlige skrivebord overalt

Til dig som gerne ville have et personlig skrivebord, som du altid kan oprette forbindelse til, uden at skulle bekymre dig om IT-sikkerhed eller teknik. Du skal kun fokuser på dit arbejde.

Lad os styre teknikken

Adgang til alt over alt

Hosted Desktop kan du og dine medarbejder få adgang til hver jeres skrivebord. Du ville altid have adgang til virksomhedes data, lige meget hvor du er. Du kan med Hosted Desktop bruge fleksibiliteten ved at arbejde hjemmefra, på farten eller i sommerhuset.

Med Hosted Desktop slipper du for at bekymre dig om opdateringer, backup, licenser osv. Din virksomhed skal kun holde fokus på jeres arbejdsopgaver. Vi klare alt jeres IT.

Det nemt

Hosted Desktop er nemt at bruge. Du kan blive klar til at arbejde på få minutter. Du skal bare åbne fjernskrive programmet, og logge på, med dine personlig oplysninger. Du kan nu arbejde og tilgå din virksomheds netværksdrev og andre delte mapper. 

Du får den bedste løsning. IT Løsningens Hosted Desktop er opsat i Microsoft Azure. Det betyder at du kan bruge alle Microsoft cloudfunktioner. Vi sørger selvfølgelig for at platformen er fuldt opdateret. Du bestemmer selv som kunde, hvornår opdateringer skal finde sted. 

IT-Sikkerhed på højplan 

Hosted Desktop har en høj IT sikkerhed, som kan justere efter jeres behov. Forbindelsen mellem computeren og fjernskrivebordet er altid krypteret, og i kan som virksomhed øge IT sikkerheden, ved at sætte 2-faktor login og godkendelse på alle medarbejderens skrivebord. 

Fordelene ved Hosted Desktop løsning

  • Adgang til alt dit arbejd, hvor som helst og når som helst 
  • Meget højere IT-sikkerhed. Din virksomheds data ligger ét sted i stedet for på alle medarbejderens enkelte computere.
  • Store tunge programmer og filer kan i stedet ligge nemt tilgængeligt i skyen.

Sådan fungerer hosted desktop – 

1.

Åben din computer, og log på dit fjernskrivebord.

2.

Du logges nu på serveren, som er med en høj sikkerhed. Alt hvad er foretages på skrivebordet er altid krypteret. Vi anbefaler også at du gør brug af 2-faktor godkendelse for adgang.

3.

Du har nu adgang til dit skrivebord og alle dine egne dokumenter og programmer, som din virksomhed bruger i hverdagen.

Skal din virksomhed arbejde i Hosted Desktop? – Bestil her: 

    Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik