IT Hjælp

Fjernsupport

Fjernsupport er den nye og effektive måde at hjælpe dig som kunde med dine IT-problemer, hvor du end er placeret i landet.

Læs mere
Computer Reparation

Opgradering af din computer

Oplever du, at din computer ikke kan følge med i dine daglige opgaver? Så kan det være, at din computer skal have opgraderet sin hardware.

Læs mere
O365

IT-support

Sidder du i en mindre eller mellemstor virksomhed uden en dedikeret IT-afdeling? Så kan IT Løsningen hjælpe dig.

Læs mere

Søger du IT-hjælp på Sjælland?

Vores daglige arbejde består i at yde IT-hjælp, og vores dygtige team brænder for at gøre en forskel for dig som kunde, uanset om du repræsenterer en stor virksomhed, eller om du kommer som privatperson. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskelige ydelser, og derfor kan vi hjælpe med alt fra FjernhjælpComputerreparation og Opgradering af din computer til virusfjernelse og meget andet. Ønsker du at få IT-hjælp, uanset hvornår du måtte støde på et problem med din computer, så bør du kigge nærmere på vores IT-abonnementer. Dem har vi udviklet specifik til dette formål.

Hos IT Løsningen sikrer vores kompetente og dygtige medarbejdere, at du altid får topprofessionel IT-hjælp, så dine problemer kan blive løst hurtigst muligt. Fra tid til anden kan IT-hjælp være en omfattende opgave, men vi sigter altid efter at gøre hele processen smertefri og effektiv for dig. Vores medarbejdere gør det let forståeligt for dig og løser dine IT-problemer på den bedst mulige måde.

Derudover tilbyder vi også løsningsgaranti. Du skal derfor kun betale, hvis vi har løst din opgave tilfredstillende, uanset om der er tale om IT-hjælp eller en større virusfjernelse. Her finder du ingen skjult agenda. Hos os modtager du hudløs ærlig rådgivning og et samarbejde i en rigtig høj kvalitet, der arbejder for, at du kan få løst dine problemer helt efter dine behov.

Fri IT-hjælp

Med Fri IT-hjælpabonnementerne løser vi typisk dine problemer via fjernsupport. Så længe du kan logge ind på computeren og har adgang til internettet, kan vi hjælpe dig. En af fordelene ved Fri IT-hjælp, er at du slipper for at skulle tænke på prisen, uanset opgavens omfang. Du betaler blot et fast beløb hver måned.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Her hos IT Løsningen står vi altid klar til at vejlede dig – selvfølgelig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at finde løsninger og muligheder, der gør din hverdag nemmere med et minimum af IT-relaterede forhindringer. Mange mennesker er afhængige af, at deres computer altid fungerer 100%, og vi kender fuldt ud til frustrationerne, når dette ikke er tilfældet. Det er nemlig uundgåeligt, at der ikke vil opstå problemer fra tid til anden.

Slip for frustrationerne og tegn et IT-abonnement igennem os – så har du altid ubegrænset IT-hjælp til rådighed, og vi sørger for at få din computer til at virke korrekt igen, når du oplever problemer.

Løbende IT-hjælp

Ikke alle kunder har samme behov for IT-hjælp som andre. Til dem, der ikke ønsker at tegne et abonnement, eller er usikre på, hvor meget IT-hjælp de skal bruge, tilbyder vi selvfølgelig også IT-hjælp på timebasis. Du kan se vores priser her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for IT-hjælp & support.

Kontakt os og få hjælp i dag – Ring – 50 70 60 23


Hos IT Løsningen står vi klar til at imødekomme dine behov – vi giver dig en skarp pris på IT-hjælp, uanset om du er privatkunde eller repræsenterer en virksomhed.

    Ved at klikke "Send" accepterer du vores privatlivspolitik